amortisörlerden gene ses

berkehan35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslara cli4 icon 2012 moden bır kere iki amortisör 2 kerede dreksiyon kutusu degiştirildi.hala hafif bozuk yolda can sıkıcı sesler gelmeye devam ediyor 2 yıllık garantı süresü bitti.en sonunda genel merkezi aradım tetrar servise cagırdılar 2. kere direksıyon kutusu değişti servisten cıktıgımda ıyı bıgıydi ama su anda rezalet .ne yapıcam yol gösterecek olan arkadaslardan fıkır almak ıstıyorum.

Bu şikayetlerini maise ve şikayet var sitesine tekrar ilet. Yardımcı olacaklarına inanıyorum.

Güzel kardeşim direksiyon kutusundan gelen seslere çözüm yok diyorlar.Fransadan parça getirtip takıyorlar çözümü bu :) Buda bayağı uzun sürüyor. 2 3 ay gibi bazen hemen geliyor. Şikayet ediniz. şikayetvar.com 444 6 622 arayınız yada mail atıp bütün sorunlarınızı yazıp bu aracı severek aldığınızı fakat genel kronik sorunlarından dolayı soğuduğunuzu belirtiniz.Sorunların çözülmemesi halinde hukuki süreç başlatacağınızı bildiriniz.Sorununuz çözülmedimi Fransa sitesine girip ingilizce bilginiz varsa oraya mail atınız.Size en kısa sürede en iyi şekilde yardımcı olacaklardır. :)

Geri