amortisör yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grejuva8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

grejuva8

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba
arkadaşlar amortisör arızası nasıl anlasışıl benim şikayetim çukur ve kasislere girdiğimde langur lungur ses yapıyor biraz araştırdım amortisör takozu arızası nasıl anlaşılır aynı şekilde oda ses yaparmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler takozda sıkıntı varsa boşuna amortisör değiştirmeyelim sağolun

Aracınızın ön takımındaki ekonomik ömrünü tamamlamış parçaların tespiti için rot ayarı servisine giderseniz hangi parçaların değişmesi gerektiğini söyleyeceklerdir.Aracın rot ayarı doğru yapılamıyacağı için parçaları değiştirmek zorundasınız.Tespit için ücret almıyorlar.Amortisörlerinizden biri bozuk çıkarsa değişimde amortisörünüzü muhakkak çift olarak değiştirin.Kolay gelsin.

merhaba
amortisör değişimi uygun görülürse yetkili servistemi değişelim yoksa yan sanayi amortisörler de işimizi görürmü yada yan sanayi amortisörleri tavsiye edermisiniz çevremde birkaş kişi yan sanayi kullandı ve şu ana kadar herhangi bir sorun çıkmadı desteğinizi rica eder teşekkür ederim

Aracınızın garantisi devam ediyor ise yetkili servise gitmenizde fayda var.Marka olarak belli markaları tercih ederseniz iyi olur (monroe,maysan mando yada iyi birsey olsun diyorsanız koni markalı ürün) Çin menşei ürün almayın ! Benim size tavsiyem monroe markasıdır.

anladım hocam cok teşekkürler sağolun

Geri