Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amfi ve Teyp ayarlarının nasıl olması gerekiyor? [RESIMLI]
Anfinin üzerindeki gain ayarını kısıp teyibin sesini % 80 85 civarı açın bass değerleri yüksek bi şarkıda . Bunun en doğrusu için aslında bass tester şarkılarını kullanabilirsiniz . Teyibin bass ayarı sıfırda olsun ,
Daha sonra anfide gain ayarını yavaş yavaş yükseltin bass seslerinin bozulup hissizleşmeye başladığı yerde durun .
Bana kalırsa üzerinde ki anfiden bass'ı ayırın tamamen normal kolonlarınıza göre ayarlarınızı yapın . Birde extra mono yani bass anfisi alın iki kanal onun montajını yapın yada yaptırın daha performanslı olur diye düşünüyorum Kullandığınız bass çok güzel bendede var aynı pioneer 309 d4 serisi 1400 watt 400 rms bass değeri var çok tatminkar Ama streo anfiyle besleyince çok verim alamadım ben hele 4x60 bi anfi ile beslemek anfi çıkışlarının yanmasına sebep olarabilir başıma gelmişti . Ama o tip anfilerde 1 ve 2 çıkışa normal 2 adet kolon sürebilirsiniz 3 ve 4 kanalın ikisini köprüleyerek bassı besleyebilirsiniz br tesisatçı abimin dediğine göre tüm anfiler en yüksek çıkışlarını 3 ve 4. kanala verirmiş . 3. kanalın artısını 4, kanalın eksisini bassa girdiğimde gayet performanslı kullanıyodum