Amerikan Park Sinyal Modülü Montajı.?

FrenchClio

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Amerikan park sinyal modülü için gerekli parçayı aldım ancak montajı konusunda hiçbir bilgim yok...
bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İçerisindeki kağıtta yazıyordur illa nasıl yapılacağı.

yazıyorda genel anlatım o şöyle bi sıkıntı var clio3 lerin tek ana kablo geliyor fara ve ana kablo 5 e ayrılıyor sokete giriyo ayırt etmek zor bu konuyu açan arkadaş gibi bende araştırıyorum soruyorum duster a uyguluycam ama magalesef

oto elektrikçiye yaptırmanızı tavsiye ederim. ayrıca renaultlarda böyle bir modüle para vermenize gerek yoktu. hiç modülsüz yapabiliyorum ben zaten. altı üstü 2 tane ampül. 2 tane soket almak gerekiyor o kadar.

Arabaya bi degişiklik yapıcagım zaman bi işin elinden tutmam gerekir öyle zevk alıyorum kısaca zevk meselesi :) fakat nasıl oluyor dediginiz yöntem bu internette bahsedilen çift duyulu ampul methodu mu

oto elektrikçiye yaptırmanızı tavsiye ederim. ayrıca renaultlarda böyle bir modüle para vermenize gerek yoktu. hiç modülsüz yapabiliyorum ben zaten. altı üstü 2 tane ampül. 2 tane soket almak gerekiyor o kadar.

modülsüz uygulama hakkında bilgi verirmisiniz o halde.?

Çift duylu turuncu ampül alıp uyguluyorsunuz elektrikçide. Benim aracım bu şekilde.

senin araçta folyo varmı farlarda.?

çift duylu ampül alıyorsun. düşük wattı parklara bağlıyorsun. 21 wattı da normal sinyalden alıyorsun elektriğini. hepsi bu.

Geri