Alt saç tablada bulunan leke

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
merhabalar bugün fark ettim görselini ekledim. alt saç tablada bir bölgede sanki yağ lekesi var gibi bu ne olabilir ? düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. büyük bir sorun mu ? veya neden olmuştur.

çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_0040.webp
    IMG_0040.webp
    159.7 KB · Görüntüleme: 15
Suda olabilir çok geniş alana yayılmış gibi geldi bana.

Bence de yağ damlatma, terletme, su kaçağı için çok geniş geldi bana. Sıvı seviyelerini kontrol etmişsinizdir diye düşünüyorum.

Bence de yağ damlatma, terletme, su kaçağı için çok geniş geldi bana. Sıvı seviyelerini kontrol etmişsinizdir diye düşünüyorum.
bu sabah fark ettim yarın sabah hepsini kontrol edeceğim.servisi aradım sordum bir önceki bakımda yağ filitresi değişirken akan yağdır kurumuş zaten sorun yok dedi ama soru işareti işte kafada :(

Evet bazen filtrenin konumuna veya ustanin becerisine göre bu tür seyler olabiliyor. inşallah boyle bir durumdur.

Gerci bu bile onemli aslnda; baska marka bir aracim yag degisiminden sonra yola ciktigimda yangin çıktığını zannedecek kadar duman çıkmıştı, meğer yag filtresini söküp alirken egzoz manifoldunun uzerine düşürmüşler ve silmemisler yağı. Gerçekten de yangın çıkabilirdi aslında.

Geri