Alınmayacak clio 4

drmgedikbas

Mete Gedikbaş
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün facebooka girdiğimde gökhan gümüş arkadaşımızın mesajı vardı kutuda baktım "abi senin eski clio yine satışta" yazmıştı. İlan detaylarına bir girdim komple yalan yanlış yazılmış.

Ben aracı temmuz ayında sattım ve sattığımda 11bin kmde idi. Şu an araç 7600kmde yazıyor, okumaya decam ettim 2012 ama 6. Ay çıkışlıdır diyor ben 2 temmuzda sattım aracı bayiye.

Allah ıslah etsin böylelerini

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...deSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Kilometreyi düşük yazıyorlar ki alıcısı "8000 yazmışsınız" dediğinde, ilanı verdikten sonra 3000-4000 km. yaptım arabamdan memnunum bakın bir sorunu yok diyebilsinler. Ticarette hayırlı iş yapmayandan elbette bir şekilde çıkar.

Abi valla nasıl rahat uyuyacaklar bilemiyorum. Bikaç binle kapanacak kmsi yok aracın ben sattığımda 3bin km fazlaydı zaten :-(

​Bu kadarda olmaz ki kardeşim ayıptır, günahtır.

şimdi böyle bişey yapmaması için birisinin
ya inançlı olması lazım.
ya da ilkokuldan beri ezberletilen andı unutmaması lazım ki ezber ve korku karışık olduğu için unutulabilir.
ben o paranın hayır getireceğine inanmıyorum. hayır getirir gibi görünse de öbür tarafı var inanışıma göre.

şimdi böyle bişey yapmaması için birisinin
ya inançlı olması lazım.
ya da ilkokuldan beri ezberletilen andı unutmaması lazım ki ezber ve korku karışık olduğu için unutulabilir.
ben o paranın hayır getireceğine inanmıyorum. hayır getirir gibi görünse de öbür tarafı var inanışıma göre.

Andımızı kaldırdılar kardeş belki ondandır...

Andımızı kaldırdılar kardeş belki ondandır...

kaldırdılar ama bu arkadaş muhtemelen okumuştur etki etmemiş belli ki :(

mesele andı daha bebe iken ezberlemek, bağıra bağıra öğretmenlerden tırsıp okumak değil.
mesele gerçekten ülkesini seven vatandaşlar yetiştirebilmek.

yazık günahh!! bu arada araba hiç 8 bindeki arabaya benzemiyor zatenn 8 bindeki araç öyle olmaz koltuklar konsol falan çok pis aracına iyi bakamamışlar fırsatçıların eline düşmüş malesef :( :( çok kötü bir durum hem aracı bu halde görmek hem de üstüne üstlük sahtekarlık yapıldığını görmek.

Allah ıslah etsin..

Yazik Günah Gercekten , ALLAH Uzak Tutsun Sahtekarlardan Bizleri.. :asabi :asabi

Geri