Buda Ayrı Bir Bakış Açısı;
( Kopyala - Yapıştır Yaptım ) Yazım Hataları Var İse Affola;
Hepimizin, araçlarımıza bağımlı olduğumuzu biliyoruz ve benzinsiz bir yere gidilemeyeceğini biliyoruz. Buna rağmen, fiyatlar üzerinde büyük bir etki yaratabiliriz: ORTAK HAREKET EDEREK bir FİYAT SAVAŞI başlatabiliriz!!!
Önerimiz: Sene sonuna kadar aşağıdaki 3 petrol şirketlerinden
BENZİN ALMAYALIM: TOTAL - SHELL - BP (total fransız, shell ve bp ingiliz diğerleri Türk firmaları )
Bi Düşünün! En büyük 3 petrol şirketi benzin satamadığı takdirde fiyatları zorunlu olarak düşürmek zorunda kalacak ve bu da hemen fiyat indirme savaşını tetikleyecektir. Hedefimize ulaşabilmek için ise milyonlarca TOTAL - SHELL - BP müşterilerine ulaşmamız gerekiyor. YAPILMASI GEREKEN ŞU! Ben bu maili yaklaşık 30 kişiye gönderiyorum. Bu gönderdiklerimden hepsi 10'ar kişiye daha gönderse 300 kişiye ulaşmış oluruz. Bu 300 kişi ise 3.000 kişiye gönderecek... Bi sonraki derken gönderim 3 milyon kişiye ulaşır, vs.. mHepimiz aynı gün 10'ar kişiye iletirsek, bir hafta içinde! bu petrol devlerine savaş ilan etmiş 300 MİLYON kişi olabiliriz EVET, KAZANABİLİRİZ, ANCAK. mHedefimize ulaşana kadar; TOTAL - BP - SHELL haricindeki benzin istasyonlarından ALMALIYIZ Bu nedenle bu e-postayı iletmenizi rica ediyoruz!
VAR MISINIZ bu savaşı kazanmaya?