mesleğinle barışık olur paranın tadını alınca aklına gelsin bu sözlerimherşeyi aynı sadece isim değişikhiç te kolay bi meslek değil
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesleğinle barışık olur paranın tadını alınca aklına gelsin bu sözlerimherşeyi aynı sadece isim değişikhiç te kolay bi meslek değil
![]()
microsoft sistem uzmanlığı sertifikalarını kesinlikle topla bu da benden abi tavsiyesi![]()
RFC' yi arabam sayesinde buldum' demişsin nasıl yani biraz acıklarsan seviniriz?![]()
microsoftun eğitim hizmetleri veren anlaşmalı eğitim yeri olması gerek ilk önce onu bulmalısın ama ingilizcen iyi seviyede olsun çünkü sınavlar ingilizce zaten işletim sistemlerini de ingilzce gösteriyorlar ki türkçe sonradan yama yapıldğı için problem yaşanmasın diyeönerilerin için çok teşekkür ederim. bunu nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?
microsoftun eğitim hizmetleri veren anlaşmalı eğitim yeri olması gerek ilk önce onu bulmalısın ama ingilizcen iyi seviyede olsun çünkü sınavlar ingilizce zaten işletim sistemlerini de ingilzce gösteriyorlar ki türkçe sonradan yama yapıldğı için problem yaşanmasın diye![]()
rica ederim takıldğn konu olursa yardımcı olurum özelden ulaşırsınEn büyük sorun zaten İngilizceama bunun için uğraşacağım. Teşekkürler
rica ederim takıldğn konu olursa yardımcı olurum özelden ulaşırsın![]()