31 Ara 2012 #1 F10 Ö Faruk ONUR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2011 Mesajlar 238 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 Öncelikle yeni yılınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. 1 hafta önce aldığımız yeni aracımız 2006 Scenic II Privilege 1.5 Dci
Öncelikle yeni yılınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. 1 hafta önce aldığımız yeni aracımız 2006 Scenic II Privilege 1.5 Dci
31 Ara 2012 #2 alpoçino Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 223 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 hayırlı olsun...
31 Ara 2012 Konuyu Başlatan #3 F10 Ö Faruk ONUR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2011 Mesajlar 238 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 honcho' Alıntı: hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
1 Ocak 2013 #4 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,809 Tepkime puanı 1,798 Puanları 113 Yaş 55 Kazasız belasız kullan kardeşim,maşallah...
1 Ocak 2013 #5 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Maşallah gemimize tertemiz Farlar bi temizlik istiyo sanki hafiften
1 Ocak 2013 #7 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 askerliğimi Adana da yaptım sihay araçlar zarar görmüyor mu acaba adana da?
1 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #8 F10 Ö Faruk ONUR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2011 Mesajlar 238 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 *USTA' Alıntı: Kazasız belasız kullan kardeşim,maşallah... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Usta Renaultolog' Alıntı: Maşallah gemimize tertemiz Farlar bi temizlik istiyo sanki hafiften Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. hafiften değil baya temizlik istiyor babama laf anlatabilsem memo_16' Alıntı: hayırlı olsun maaşallah kazasız belasız Scenic candır Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hakikaten candır Onur GONULLU' Alıntı: askerliğimi Adana da yaptım sihay araçlar zarar görmüyor mu acaba adana da? Genişletmek için tıkla ... Babam sıcağı çok çeker diye koyu renk almadı bu zamana kadar buna kısmetmiş. Boyası çabuk etkilenir diye düşünüyorum zaman gösterecek Son düzenleme: 3 Ocak 2013
*USTA' Alıntı: Kazasız belasız kullan kardeşim,maşallah... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Usta Renaultolog' Alıntı: Maşallah gemimize tertemiz Farlar bi temizlik istiyo sanki hafiften Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. hafiften değil baya temizlik istiyor babama laf anlatabilsem memo_16' Alıntı: hayırlı olsun maaşallah kazasız belasız Scenic candır Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hakikaten candır Onur GONULLU' Alıntı: askerliğimi Adana da yaptım sihay araçlar zarar görmüyor mu acaba adana da? Genişletmek için tıkla ... Babam sıcağı çok çeker diye koyu renk almadı bu zamana kadar buna kısmetmiş. Boyası çabuk etkilenir diye düşünüyorum zaman gösterecek
2 Ocak 2013 #9 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 aynen etkilenebilir. bakalım görelim kardeşim
2 Ocak 2013 #10 ÖZGÜR G Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 231 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 5 yıl kullandığım,hala hiçbir araçta, öncesinde ve sonrasında o kullanım rahatlığını bulamadığım bir araçtır.Güle güle kullanın,iyi seçim yapmışsınız.
5 yıl kullandığım,hala hiçbir araçta, öncesinde ve sonrasında o kullanım rahatlığını bulamadığım bir araçtır.Güle güle kullanın,iyi seçim yapmışsınız.