Adam 2012 Yazmiş Arkadaş TR de Tek :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet Arkadaşlar Karşinizda 2012 Model Megane 2 1.5 dCi Business :) :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-megan2-152391691/detay

Yazik Gercekten Ya....

EA serisi plaka 2006 yılında Esenler Emniyet'inden verilen plaka harfleri...
Araç tahminim 2005 sonu yada 2006 md ...
Ama gördüğüm kadarı ile biraz hor kullanılmış...

yarı otomatikmiş bak sennnn :) :)

öyle iğrenç bir araba görmedim :D :D çok pis ve dökük duruyo business mış otomatikmiş üstüne üstlük 2012 imiş aman Allah ım hehe hehe hehe hehe

doctor abi sen esenler e yakınsın heralde EA plakanın buraya kayıtlı olduğunu bildiğine göre :D hoş bilebilirsinde yakınız galiba yani içime öyle doğdu bayrampaşa?sultangazi?bağcılar? servisede acar a gitmişsin yakınız biz yakınız :D :D

"2006 MODEL MEGAN2 henüz 125 binde tertemiz orjınal ufak tefek kazalar harıc cızık tampon falan cıddı bir kazaya karısmamıstır pazarlık payı wardır. ikitelli temhospitıl arkası"

yazdığındanda anlaşıldığı gibi fazla önemsemeden yazmış

öyle iğrenç bir araba görmedim :D :D çok pis ve dökük duruyo business mış otomatikmiş üstüne üstlük 2012 imiş aman Allah ım hehe hehe hehe hehe

doctor abi sen esenler e yakınsın heralde EA plakanın buraya kayıtlı olduğunu bildiğine göre :D hoş bilebilirsinde yakınız galiba yani içime öyle doğdu bayrampaşa?sultangazi?bağcılar? servisede acar a gitmişsin yakınız biz yakınız :D :D

Plakalar konusunda hangi plaka hangi bölgeye ait ve hangi yıllarda verilmiştir, az çok bilgiliyim, takip ederim ;)

Plakalar konusunda hangi plaka hangi bölgeye ait ve hangi yıllarda verilmiştir, az çok bilgiliyim, takip ederim ;)

demek oluyo ki yakın değiliz :)

Rengi beyazmıydı bu aracın yoksa bende mi bir problem var. Bana gri gibi geldi ama.ıslık

Bayrampaşa'yı iyi bilirim ama ;)

bayrampaşa da pek işim olmuyor :) ama tabi yine de inşallah bir gün ansızım görebilirim bu güzeller güzeli flu yu maşallah :eyv

Geri