Acil yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ARIZA-55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ARIZA-55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamin aleyküm arkadaşlar clio 4 ümü 2013 model 2 ay oldu alali birkac tane sorum var far lari acik unuttuğumda kapilari kilitliyorum farlar kapanmiyor önceki aracim clio2 de kapaniyodu birde cakmaklik isiği bende yanmiyor,aracim 2013 model akü sikintisi yapmaya basladi normalmidir bu
birde ön far nasil sökülür yardimci olursaniz sevinirim

On far için tamponu sokmeniz gerekiyor, far ayarlarını auto kismina getirdiginiz zaman otomatik kapanmasi lazim araciniz icon serisi mi???

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.2 joy kart alıp cıktığım zaman kiltleme yapıyorum farlar yanıkkalıyor normalde kartı cıkardığım anda kısaların sönmesi lazım değilmi,birde cakmaklığın ısığı yanmıyor sizinkilerdemi ole yoksa benim lambasımı gitti

Sensor yok ise normal. Benim aracimda sensor var ancak auto konumda değilken araci kitlesem bile farlar acik kaliyor.

Cakmagin üstündeki isiga hic dikkat etmedim sigara kullanmadigim için sanirim :)

Bizim şirketteki boş modeli 1.5 dci kartı çekince farlar falan kapanıyor.

icon paket mi araç? otomatik yanan far özelliği varsa ve kolda auto bölümü bulunuyorsa bu bölüme getirdiğinizde gerektiğinde gerekli farlar yanar ve söner hiç bir şeye ellemezsiniz. yoksa manuel elle açıp kapatmanız lazım.

Geri