Acil Yardım!! Osram Nighbraker Unlimited de yanık kokusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hemre61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hemre61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi akşamlar. Aracıma kısa far olarak Osram Nightbraker Unlimited H7 taktım. Fakat farları açık bırakınca bi süre sonra yanık kokusu geldi. Sonradan takıp çıkarttık şimdilik gelmiyo gibi. Acaba bir şeyi yanlış mı yapıyoruz ? Lütfen yardımcı olun

Kaç watt ampuller plastik farlar için 55w kullanılır diye biliyorum 2 gün öncede benim sağ ampul patladı aynisindan aldim dün taktim

12 v 55w. Galiba soketler tam oturmadığında ısı yaparmış. Ondan olabilir diye düşünüyorum. Akşama tekrar açacağım farları kontrol edeceğim tekrar koku veya duman var mı

Evet gevşek kaldığında ısınır veya kıvılcım çıkartır

Ben de Osram Night breaker unlimited kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Sanki far ayarı bozuldu gibi, far kumandasında en yüksekte ayarlı olmasına rağmen doğru bir düzlemde aydınlatmıyor gibi geliyor bana. Sağ far daha yukarıyı sol far daha aşağıyı aydınlatıyor gibi. Nasıl yapabilirim bu far ayarını?

Farin ustunde düz tornavida için yer var ordan esitleyebilirsin farları ben öyle yaptım bir daha bozulmadi daha sonra dugmeden yükseklik ayarını yapabilirsin

Ben de Osram Night breaker unlimited kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Sanki far ayarı bozuldu gibi, far kumandasında en yüksekte ayarlı olmasına rağmen doğru bir düzlemde aydınlatmıyor gibi geliyor bana. Sağ far daha yukarıyı sol far daha aşağıyı aydınlatıyor gibi. Nasıl yapabilirim bu far ayarını?

Hocam merhaba Sağ farın yukarıda olması sol farın biraz daha aşşağıya bakması normal. bu arabanın fabrika çıkışında özellikle ayarlanır ki karşı taraftan geleni rahatsız etmesın diye. ayarlarıyla oynamayın bence vizeden geçemezsiniz.

Geri