Acil Yardım Lütfen

karabayir42

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar;

05.03.2016 tarihinde aracımın yağını castrol 10-40 ile değiştirdim bir sıkıntı yoktu taki 08.03.2016 dün sabah arabayı çalıştırana kadar araç aşırı sesli ve eski dizel araçlar gibi çalışmaya başladı hem benzinde hemde gazda da aynısını yapıyor dünden beri yaklaşık 50 km yaptım ses dışında herşey normal gibi ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz.

Motrio 10W40 Motor Yağı Renault yetkşili servislerin kullanmış olduğu yağ cinsi daha öncesinde bende sizin yağdan kullandım bunu kullandıktan sonra ses olayı fark etti ve 15000 km

değişim veriyor 5000 km daha uzun umarım faydalı olur...

Motrio 10W40 Motor Yağı Renault yetkşili servislerin kullanmış olduğu yağ cinsi daha öncesinde bende sizin yağdan kullandım bunu kullandıktan sonra ses olayı fark etti ve 15000 km

değişim veriyor 5000 km daha uzun umarım faydalı olur...

Bilgi için teşekkürler şimdi yeni aldığım yağı boşaltıp bunu mu koymamı tavsiye ediyorsunuz

Açıkçası ben yağdan olduğunu zannetmiyorum. Sonuçta kaliteli bir yağ kullanıyorsunuz. Ama çok vakit geçirmeden servise göstermelisiniz bence. Bu tip sesler ileride daha çok iş açabilir başınıza

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası ben yağdan olduğunu zannetmiyorum. Sonuçta kaliteli bir yağ kullanıyorsunuz. Ama çok vakit geçirmeden servise göstermelisiniz bence. Bu tip sesler ileride daha çok iş açabilir başınıza

servise götürdüm şuan servisteyim rölanti motorundan olduğunu söylüyorlar devre dışı bırakınca motor düzeliyor temizleme yapacaklarmış fayda etmez ise değişim yaparız dediler

Geçmiş olsun

Durum ne oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

rölanti motoru temizlendi ve düzeldi

Geri