Acil Yardim Lutfen Kamera Baglama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pacific
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pacific

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaslar 2017 model icon model ile araniza katilmis bulunmaktayim. Aracin benden onceki sahibi obd ile yapilan bir cok ozelligi aktif hale getirmiş. Hatta hepsi diyebilirim. Araca uygun kamera satin aldim. 2 adet kamera var elimde. Butun sitelerdeki hatta rus sitelerinde bile butun soketleri inceledim. Hepsinde 10. pin bos oluyor ve kamera baglantisi buradan yapiliyor ancak benim aracimda 10. pin de dolu. Renkler farkli farkli. Hic bir sekilde kamerayi calistiramadim. Acaba makyajli kasa olup kamera montaji yapan var ise nasil yaptigini anlatirsa cok memnun olurum. Araba daginik sekilde duruyor. Tesekkur ederim

Yapilabilecek her seyi denedim. Zaten dolu olan 10. pin kablosunu da denedim. O kablo kamera kablosu olarak cihazdan cikiyor ancak goguse girip kayboluyor. Aracin sag sol yan kisim plastikleri de soktum kablo orada yok. Cok canim sıkıldı. Araci resmen sokup tekrar topladim ve olmadi. Sadece park sensorunun hoperlorunu iceri aldim sesi artti baya tek teselli bu oldu.

+1
aynı araçtan bende de var kamera bende düşünüyorum :soru sorununuz hakkında bir çözüm bulursanız buraya yazarsanız sevinirim..

Aynı durumdan muzdaripim.Bu konuyu görmedim yeni konu açtım.Çözüm bulursak belki başkalarının işinede yarar.

Aynı durumdan muzdaripim.Bu konuyu görmedim yeni konu açtım.Çözüm bulursak belki baÅŸkalarının iÅŸinede yarar.
Dostum sitede bize yardımcı olabilecek arkadaş yok ben konu üzerinde çalışıyorum kamera hakkında araç seçici davranıyor her piramit kamera olmuyor doğru kamerayı bulursam sizlere de bilgi veririm .

Merhaba Arkadaslar 2017 model icon model ile araniza katilmis bulunmaktayim. Aracin benden onceki sahibi obd ile yapilan bir cok ozelligi aktif hale getirmiş. Hatta hepsi diyebilirim. Araca uygun kamera satin aldim. 2 adet kamera var elimde. Butun sitelerdeki hatta rus sitelerinde bile butun soketleri inceledim. Hepsinde 10. pin bos oluyor ve kamera baglantisi buradan yapiliyor ancak benim aracimda 10. pin de dolu. Renkler farkli farkli. Hic bir sekilde kamerayi calistiramadim. Acaba makyajli kasa olup kamera montaji yapan var ise nasil yaptigini anlatirsa cok memnun olurum. Araba daginik sekilde duruyor. Tesekkur ederim

ben dolu olan o kabloları kestim bağladım eski bir kamera da görüntü geldi fakat kamera eski olduğundan dolayı takmadım üzerine 2 kamera aldım görüntü alamıyorum acaba cihazda 360-480-720-1080p seçenekleri gibi bir seçenekmi var onu yükseltmemiz lazım

Geri