Acil yardim hararet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mete90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mete90

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.a arkadaslar ve abilerim. rampa çıkarken hararet gostergesinin çok yükseldiğini farkettim inip baktığımda fan çalışmıyordu ve su kayniyordu. Fakat isin tuhaf tarafı radyatör buz gibiydi. Su deposunundaki suyu soguttugumda su boşalıyor ilave ediyorum yola devam ediyorum kaynayıp taşıyor soğuyunca tekrar boşalıyor ilave ediyorum. Sizce nerde arıza var sanayiye gidince bilgim olsun ona gore yaptirayim

A.s kardeşim. Radyatörün hava yapmış, alınması gerekiyor.

Teşekkürler sagolasin. Contaya falan zarar vermismiyizdir acaba

Devirdaim hava yapmış Hakkı abimin dediği gibi.

Eyvallah sagolun isten çıkınca gidecem sanayiye

Sorun termostatta %90 kis surelihararetle contaya birsey olmaz. Hic kullanmadan harareti fazla cikarmadan sanayiye gidin yada kendinizde degistirebilirsiniz. Tavsiye motor sicakken sakin genlesme kabini acmayin. O zaman conta saglam olsa bile yanmasina ve haslanmaniza sebep olabilirsiniz.

Havasını aldirdim fan musurunu değiştirdim termostadi değiştirdim fan aciliyo fakat su deposundaki su tasiyo hala. Bosa atinca araba deliriyo resmen, rolantide hemen yukseliyo hararet. Yarin bi daha deneyecem olmazsa kapağı acacaz artik.

Havasını aldirdim fan musurunu değiştirdim termostadi değiştirdim fan aciliyo fakat su deposundaki su tasiyo hala. Bosa atinca araba deliriyo resmen, rolantide hemen yukseliyo hararet. Yarin bi daha deneyecem olmazsa kapağı acacaz artik.

kardeşim kötü haber vereyim contan yanmış eğerki suluğuna suyu maksimum seviyede koyduysan

pr_01_20881_max.gif

Yapacak bisey yok bi bardak soğuk su içip sanayiye gidecez :) Allah daha büyük sıkıntılar vermesin

Geri