Acil yardim!! Far problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nEFEs09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nEFEs09

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,

2004 dınamık hb megane 2 var 10 gunden berı sag far dırek kolu cevırdıgımde yanmıyor otomatiğe alıyorum yanıyor yola cıkıyorum gıdeceğim yere vardıgımda sonmus oluyor. otomatıkte yakıp otomatıgı kapattıktan sonra koladan cevırdıgımde yanıyor ama sonuc aynı gıdeceğim yere vardıgımda sonmus oluyor neden yapar bir fikriniz var mı? tamiri nedir? şimdiden teşekkürler

ayrıca bu mercek farların hepsi beyinli mi oluyor beyinden yapar mı bilemedim çok yere baktım bişey bulamadım fikri olan var mıdır?

önümüzdeki ay vizede var acil çözmem lazım

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,

2004 dınamık hb megane 2 var 10 gunden berı sag far dırek kolu cevırdıgımde yanmıyor otomatiğe alıyorum yanıyor yola cıkıyorum gıdeceğim yere vardıgımda sonmus oluyor. otomatıkte yakıp otomatıgı kapattıktan sonra koladan cevırdıgımde yanıyor ama sonuc aynı gıdeceğim yere vardıgımda sonmus oluyor neden yapar bir fikriniz var mı? tamiri nedir? şimdiden teşekkürler

ayrıca bu mercek farların hepsi beyinli mi oluyor beyinden yapar mı bilemedim çok yere baktım bişey bulamadım fikri olan var mıdır?

önümüzdeki ay vizede var acil çözmem lazım

Yazdıklarınızdan aracınızda xenon far olduğunu anladım. ampülleri beyin kontrol ediyor. her farın altında birer adet beyin var. bu beyinler kısalarda kullanılan d2s xenon ampülleri yakmaya ve otomatik adaptif far yükseklik ayarı yapmaya yarıyor. Bence sizin ampülün ömrü dolmak üzere. Öncelikle hiçbir masraf yapmadan bence ampülleri diğer farla yer değiştirin. Bu sefer far düzelip diğer far aynı sorunu yapıyorsa ampül ömrünü tamamlamış demektir, çift ampül alıp takın. Yok eğer sorun hala aynı farda devam ediyorsa maalesef ya beyin ya da ateşleyici duy bozuktur. Sigorta kutusundaki rölenin arızalı olması da en son ihtimal tabiki.

Geri