AciL YARDIM ÇILDIRMAK ÜZEREYİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrets_61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrets_61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle hayırlı günler 2004 megane 2 1.6 16v aldım araç otomatik ve atiker marka tüp var araçtaki şikayetim gitmiyor rampada bayılıyor zor hızlanıyor servise kartal sanayide yazı kardeslere goturdum 1.piston yanma hatasi verdi fakat anlamadıgindan mi bilmem yapmiyor arabayi sorun nedir acaba bi yardimci olun

Öncelikle Kendinizi Buradan Tanıtırsanız Sizi Daha İyi Tanımak Adına Bilgili Arkadaşlar Yardımcı Olacaktır...

Adam anlamıyorsa başka servise götürmelisin, Maltepe'de Güven Altan yetkili servisine gidebilirsin...

Atilgan da var renault servis

Umarım sorunuzu çözmüşsünüzdür.

Durum kötü gibi . Servise götürür seniz daha iyi hizmet alırsınız. Ayrıca ümraniye sanayiinde yardımcı olacak çok ustlalar var. Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim.

Valla bende otomotiv okuyorum bobinden şüpheleniyorum veya gaz kelebeginden istanbula donunce baktiracagim

Atiker lpg enjektörleri kısa sürede açık kalma hataları verip olması gerekenden fazla lpg gönderebilir yanma odasına. Yüksek kalori yanma odasına ve parçalarına zarar verebilir. Eğer benzin ile normal çalışma var ise direk lpg enjektörlerine yoğunlaşın

Aynı gazı basıp benzine cekiyorum direk gidisi cok fark ediyor enjektör fiyatlari nedir acaba birde bu sabah farkettim tüpte bosta gaz verirken kesiklik yapiyor benzine cekince sıkıntı yok

Geri