acil usta tavsiyesi istiyorum

melankoli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar

kendine usta diyen adamlar beni arabamdan soğutmayı başardı.99 model clio aracım arkadaşın tavsiyesi üzerine onun ustasına götürdük.conta yanık dediler arabayı bıraktık birgün sonra almaya gittik aracı aldık eve geldik aracın motordan yanık yağ kokusu ve duman çıkıyor kaputu açtık biraz soğudukdan sonra motoru inceledik evet üst kapağı takarken 1 tane vidasını takmayı unutmuşlar o vidanın olduğu yerden 3.bujinin içine yağ dolmuş bu şekilde ustaya tekrar götürdüm kaputu açtım ustaya motorda bi gariplik görüp görmediğini sordum bişey göremediğini söyledi
sonra civata deliğini gösterdim burası boşmu kalacak dedim hemen aaa nasıl olmuş ben çıraklara taktırdım onlar unutmuş diye bişeyler vızıldadı.hemen hatasını düzelteceğini söyledi üst kapağı tekrar söktü yeniden contasını değiştirdi kusura bakmalar falan neyse motoru çalıştırdık bekledik bi durum olacak mı diye duman ve yağ yakma bitti ama bu sefer motor da şıkırtı sesi duymaya başladım sekmanların biraz fazla sıkıldığı zamanla bu sesin geçeceğini söyledi ama bi kere güvenim yok oldu bu ustaya.bana sen bu aracı sat bu adam olmaz komple motor elektrik tesisatının yenilenmesi gerekir gibi gereksiz yerlere çekmeye başladı.daha fazla dinlemek istemediğimden ayrıldık.neyse bi hafta geçti evet araç su eksiltiyor:sinirli kafamı nerelere vurayım.bugibi adamlara verecek param yok bana antalyada clio dan anlayan bi usta söyleyiniz yoksa ben kendim el atacağım bunun motoruna.şimdiden teşekürler.....

Antalyada ikamet eden dostlarımız tavsiyede bulunacaktır

Allah kolaylık versin hocam..hele emeğiyle para kazanan kişiler için aldığı parayı hak eden gerçekten zor bulunuyor..

Geri