acil cevap lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutguzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutguzey

Adana,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracımın aküsünü ölçtürmem gerekiyor.takılıyken mi ölçtürsem yoksa söküpmü.birde sökerken herhangi bir şeye dikkat etmem gerekiyormu yok sa direk sök gitsin mi?

Araç üzerinde takılıyken farları açık tutacaksın ve marş yaptığında ölçüm kesin sonuç verecek. Ayrıca araç çalıştığında şarjı da kontrol edilmiş olacak

Ölçtüreceğiniz kişi biliyordur nasıl ölçeceğini,yeni nesil araçlarda aküyü değiştirirken aracın enerjisini kesmemekte fayda var,hiç olmadı 4/5 amper adaptörü paralel bağlayın aracın beslemesine aküyü sökerken

aracı 1 hafta benzinde kullandım yarım marşda çalışıyordu.lpg ye aldım bugün yine geç çalışmaya başladı bi arkadaş akünü ölçdür dedi lpg devreye girince akü düşük geliyor olabilir dedi son çare aküyü ölçdürecem başkada yapılacak bişey kalmadı herşeyi kontrorl ettik çünkü ama sorun kesinlikle lpg sistemi ile alakalı çünkü benzinde dediğim gibi yarım marşda çalışdı 1 hafta boyunca

Kendinizmi olceceksiniz anLamadim :!!!!!

Araciniz ne ? Sirali sistem kullaniyorsaniz benzinde calisir ilk basta .. Akuyude serviste veya otoelektrikcide olctururseniz yapan kisi ne yapacagini biliyordur

aracım megane 2 dynamic 2005 model sıralı lpg var

Aki olcmek aracin ustundeyken aku olculur mars yapilir voltajin kaca dusuldugu bakilir indirip bisey yapamazsiniz zorlanmadigi taktirde 12 v gostermeye devam eder

peki sizce bu geç çalışma akü ile alakalı olabilirmi mantıklı geliyormu size

Aku zayifsa gec calisir Lpgde ama bu karburatorlu araclar icin gecerli bi durum sizin aracinizda sirali sistem varsa zaten ilk calisma herzaman icin benzinde olur o zaman sizin sorununuz baska biseyle alakali !!

Geri