Acil 2019 clio 4 joy araca 2020 clio 4 touch paketin lg ekranını takmak

turkay23

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar clio 4 aralık 2019 çıkışlı 0.9 tce aracım var. İnternetten birinden adam android ekran taktıracakmış.ekran şu an aracının üzerinde ekran buldum.araç 2020 model mart çıkışlı clio 4 touch paket.şimdi ben bunu taktıracağım kişiye sordum direk olur soketler uyumlu dediler fakat gerek bu forumda gerekse başka forumlarda olmaz bağlantısı farklı demişler ama konular eski tarihli olduğu için Emin olamadım.bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz olur mu sizce aparatsız direk bağlanırmı soketlerden.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

ADAM SİZE SATMAK İÇİN ÖYLE SÖYLEMİŞ.soketler kesinlikle uyumsuz ve farklı.araya soket dönüştürücü lazım oda 250 civarı.ayrıca touchun çerceveside lazım.joy cercevesine takılınca boşluk kaliyor kenarlarda

Merhaba arkadaşlar clio 4 aralık 2019 çıkışlı 0.9 tce aracım var. İnternetten birinden adam android ekran taktıracakmış.ekran şu an aracının üzerinde ekran buldum.araç 2020 model mart çıkışlı clio 4 touch paket.şimdi ben bunu taktıracağım kişiye sordum direk olur soketler uyumlu dediler fakat gerek bu forumda gerekse başka forumlarda olmaz bağlantısı farklı demişler ama konular eski tarihli olduğu için Emin olamadım.bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz olur mu sizce aparatsız direk bağlanırmı soketlerden.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
teybi kaça alacaksınız?

Arkadaşım Joy model varsa size touch ekran yada icon ekranın teybin soketleri olmaz makyajlı kasa dahi olsa tek yapılması gereken ara soket yapılması lazım dişi erkek çevirici mantığı gibi bunu internette istanbulda bir arkadaş yapıyor ben ona yaptırdım. Gelelim diğer konuya GPRS anten taksanız da bir süre çalışıyor sonra duruyor , Driving eco2 menüsü pasif Eco sürüş ekranında değerleri touch paket yada iconda ki gibi göremiyorsun yapılamaz mı yapılır tabiki ama araştırmak lazım teyp güzel ses kalitesi 1 -2 tık daha kaliteli geldi bana ben fransadan bir toptancı vasıtasıyla aldım orjinal ürün faturalı ve kaskoya işlettim

Bu arada bilginiz olsun çerçevede sadece üst çerçeveyi almak yeterli uyumlu oluyor şayet arkadaşınız hepsini veriyorsa mevcüt çıkan teybin çerçevesi ve takacağınız tam takım olmuş olur ben öyle yaptım

çerçeve gps modulü ön arka çerçeve hepsini alıcam.
kaça aldınız sorması ayıp değilse ?

Geri