Açık Öğretim Kayıtları Başladı ? Hangi bölüme kayıt olmalıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqqy_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meqqy_19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün itibariyle açık öğretim kayıtları başladı...
Okuyan arkadaşlar illlaki vardır.. Kolay bir bölüm lazım bana :)
Maksat 4 yıllık bitirmek yani.. 2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum onu lisansa tamamlayacağım..

En kolay bölüm hangisi sizce ?

Calısmassan Hepsi Zor Kolay Diye Bir Şey Yok
Calısırım Bitiririm Dersen İşletme Okuman Senin Yararına Olacaktır

Calısmassan Hepsi Zor Kolay Diye Bir Şey Yok
Calısırım Bitiririm Dersen İşletme Okuman Senin Yararına Olacaktır

Çalıştıktan sonraki kolay bölüm lazım işte bana.. :)
Matematik ağırlıklı olmayan..
İşletme diye düşündüm bende fakat yine de yorum almak istedim :)

Sayısal ile aram hiç yoktur. Şöyle ki lisedeyken eşit ağırlığı 1 sene okuyup, sayısal yapamadığım için sözel bölüme geçmişliğim var. :)

İşletme tamamlıyorum bende. Zor bir yanı yok. 2-3 tane sayısal dersi var fakat onlarda da sınavda sözel sorusu daha çok geliyor. Şimdi bir de çan eğrisi sistemine geçtiler ki bence işletmeyi çok rahat bitirirsin.
Bakma benim 2 yıl üzerine tamamlayacağım üniversiteyi 4. yıla devam ettiğime. :D
Hepsi devlet kapısına atanmak için oldu. :D
Devlet kapısı hala kısmet olmadı. :)

Sayısal ile aram hiç yoktur. Şöyle ki lisedeyken eşit ağırlığı 1 sene okuyup, sayısal yapamadığım için sözel bölüme geçmişliğim var. :)

İşletme tamamlıyorum bende. Zor bir yanı yok. 2-3 tane sayısal dersi var fakat onlarda da sınavda sözel sorusu daha çok geliyor. Şimdi bir de çan eğrisi sistemine geçtiler ki bence işletmeyi çok rahat bitirirsin.
Bakma benim 2 yıl üzerine tamamlayacağım üniversiteyi 4. yıla devam ettiğime. :D
Hepsi devlet kapısına atanmak için oldu. :D
Devlet kapısı hala kısmet olmadı. :)

İşletmeye yazılayım o zaman :)
Bir de kayıt olunca öğrenci belgesi alabiliyor muyum direk ?

İşletmeye yazılayım o zaman :)
Bir de kayıt olunca öğrenci belgesi alabiliyor muyum direk ?
Valla sanırım alınabiliyor. Tam bilmiyorum bende. Aöf bürosuna sorarsın net yanıt için.

Benim bıraktığım dersim 2. dönemden. Askere çağırmasalar diye bakıyorum. :D
Ders kaydı yaptırmadığım için tecil olmuyormuş. :D
Pat diye muayene kağıdı gelirse koşa koşa tecil için giderim artık şubeye. :D

Valla sanırım alınabiliyor. Tam bilmiyorum bende. Aöf bürosuna sorarsın net yanıt için.

Benim bıraktığım dersim 2. dönemden. Askere çağırmasalar diye bakıyorum. :D
Ders kaydı yaptırmadığım için tecil olmuyormuş. :D
Pat diye muayene kağıdı gelirse koşa koşa tecil için giderim artık şubeye. :D

Bitiripte 5 ay yapıp gelsene :)
4 yıllık okumuyor musun ?

Bitiripte 5 ay yapıp gelsene :)
4 yıllık okumuyor musun ?
Öyle yapacam zaten. Kpssden önlisans 83 puanım var. kısmetse atanabilmek içn 1 ders bıraktım. Kasımda memurum inşallah. Ondan sonra yaz döneminde tek dersi verip ya askere giderim ya 2 sene tecil ettiriirm bakalım.

Öyle yapacam zaten. Kpssden önlisans 83 puanım var. kısmetse atanabilmek içn 1 ders bıraktım. Kasımda memurum inşallah. Ondan sonra yaz döneminde tek dersi verip ya askere giderim ya 2 sene tecil ettiriirm bakalım.

En iyisi gidip gelmek :) Benimde tecilli daha 2 yıl da bitirebilirsem hemen gidip geleceğim..
Özel şirketler iş bulamıyoruz askerlik yüzünden :)

En iyisi gidip gelmek :) Benimde tecilli daha 2 yıl da bitirebilirsem hemen gidip geleceğim..
Özel şirketler iş bulamıyoruz askerlik yüzünden :)
Hedefim devlet Allah kısmet ederse. :)
Devlette asilliği kazanmadan askere gitmek istemiyorum. Ondan sonra asilliği kazandığımda yapıp gelirim. Hatta mümkünse de yedek subay olarak yapıp memuriyetimden daha fazla maaşla 12 ay askerlik yapabilirim. :)

Geri