Açık hava filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merttok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merttok

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Tekrardan merhabalar iyi forumlar dilerim öncelikle herkes e

Dayanamadım açık hava filitresini takdırdım hihi baya bir düşündüm aslında acaba bi zararı olurmu işte nasıl olur değişim olurmu falan diye takmadan önce kafamı kurcalayan birsürü şey vardı ama takdım hepsi gitti hiçbir zararını görmedim 2 haftadan beri aksine lpg kullandığımdan dolayı alt devirlerde azda olsa düşünüyordu cliom ama filtreden sonra kendine geldi toplarladı yok işte gaz ayarı kaçar falan dediler ama şu ana kadar hiçbirşey olmadı aksine 3bin devirden sonra gaza basmaya başladığınızda çok güzel tok bir ses almaya başladım ve çokda güzel hoş abartısız bir ses çıkıyor daha fazla uzatmadan birkaç fotoğrafda göstereyim
Bu filtremiz herhangi bir aksesuarcıda bulabilirsiniz çapını merak eden olursa eğer ölçüleri (76mm)
goNzXb.jpg

Motor kapağımızı söktük ustam bitane boru aldı baya kaliteli birşeymiş ismini sölemişdi unuttum onla beraber birleştirdik kelepçelerle ve çokta güzel oldu hoş bir görüntü çıktı ortaya
Buda motorumuz
VYZ50R.jpg

Buda böyle bir maceram oldu benim için buda beni kesmedi gittim son susturucumada bir ufak kapak açtırdım ve ses mükemmelleşti adeta aşırı abartılı bir ses değil ama hava filtresinin tokluğu ve egzozumdaki kapakla birlikde muhteşem ikili oldular benim içinhihihihi
Merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırım iyi forumlar dilerim

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin

Hepinizden çok teşeşkür ederim amin

hayırlı olsun
uzatma boru yapıp alt taraflara doğru salsan filtreyi daha iyi olur sanki bana motor sıcaklığını çok alır gibi geldi dibinde çünkü

Teşekkür ederim bildiğiniz üzere aracımızın ön tampon kısmının arkasında bolca boşluk var ve hava girişi çıkışı kolaylıkla sağlanabiliyor aracımın soğutma performansındada bir sıkıntı yaşamadım buyüzdende boruya pek fazla gerek duymadım ustamızda gerekmez demişti zaten öneriniz için çok teşekkürler 👍

Geri