Bu subat ayinda yozgattan megane2 1.6 dyn aldim. Ekspertizde bana "hocam aracta tekleme var ama bariz degil" dendi bende aldim araci. Ufak biseydir diye dusundum. Yozgattan bitlise donerken arabada sadece ben ve esim olmasina ragmen yokuslarda baya cekisten dustu. Benzinde de lpgde de ayniydi. Sabah calisirken tirrr yapiyodu. Aci kaydirici dendi eyvallah dedim degiselim. 500tlden fazla bi paraya yaptirdik. Araci aldim daha kötü oldu. Dizel gibi calisiyordu. Aci kaydiriciyi degisen usta bu durumu gorunce ust kapak degismeli dedi. Sonra renault servisinde 10 sene calismis bir ustaya goturdum aci kaydirici hala bozuk dedi. Neyse o da aci kaydirici kece ve triger setini degisti. Arac hala ayni. Geri gittim usta ayni bu dedim. O zaman ust kapakta kacak var dedi pekte ilgilenmedi. Bende ozel servise gittim bu cuma biraktim cumartesi yagi aci kaydirici ve keceyi yine degisti ve aracim hala ayni. Uc tane aci kaydirici degistim ve hala ayni. Manyetik kaptoru de degistim hata veriyordu. Su anda hala aracim sabahlari dizel gibi calisiyor ve 3000 devir civari bi hırıltı geliyor. 1500den fazla para yedi hala ayni. Nedir bunun derdi arkadaslar anlayan var mi en son bi usta ust kapaga bakmak lazim diyor.