99 model megane coupe rölanti yükseliyor (((acil yardımm)))

ozkan_candas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2 hafta önce 99 model megane coupe aldım dün akşam gaz bitmek üzereyken benzine aldım ve rölantı 1500 oldu bazen benzinde yapıyordu sonra tekrar gaza aldım ama bu seferde 2000 2100 lerde... gaz telinin bağlandığı kulağın anında bi soket çıkmıştı onuda taktım ama hiç bişey değişmedi lütfen yardım edin araçtan soğuyorum :/

ilk etapda daha sağlıklı bilgi vermek amacıyla kendinizi üye tanıtımları bölümünde tanıtırsanız seviniriz...

sabah ilk çalıştırdığınızda aracın devir saatinde yükselip alçalma oluyormu..?
eğer oluyorsa büyük bir ihtimalle rolanti düzenleme motoru bozuk...

sabah çalıştırdığımda hiç gaz vermeden araç 1700 de sonra gaz verdiğim zaman 2000 den inmiyor :(

tamam rolanti düzenleme motoru değişmesi lazım...
ayrıca bu parça değiştiği zaman akabinde yetkili serviste bilgisayara bağlanıp bu arızanın silinmesi gerekiyor yoksa yeni parça bile taksanız aracın beyni arıza yı silmiyor

yardım için teşekkürler bize servis yolu göründü peki nedir fiyatı bilgin varmı??

Bende aynı hatayı gaz kelebeğinden de vermiştiii...filtre ile kullandım aracı ardından böyle yapmaya başladı...bence önce bi balata spreyiğle kelebek boğazını temizle sorun çözülmese rölanti motoruu...:(

bende de açık hava filtresi var saol kardeş ben bi deneyeyim inşallah düzelir

bende de açık hava filtresi var saol kardeş ben bi deneyeyim inşallah düzelir

açık hava filtresi ne kadar da olsa orjinal filtre gibi süzemiyoriiieminim kelebek boğazın siyah yağ şeklinde tortu yapmıştır bi dene bakalım...

Türker kelebek takılı kalma olayı F7Rların hastalığı.Bize özgü bir durum yani:) Senede bir yağlamakta fayda var. Sunroof'da 6 ayda bir yağlamalı derim ben.

Geri