Arkadaşlar herşey karlar başladıgı zaman oldu araç çalışmadı ısyerının onunde allahtan oto sanayıdeyım yan komsuyu cagırdım ugraştı falan olmadı aracı dukkana cektık ertesı gun ust kapagı soktu bır problem yok acıkca bakmadıgı yer kalmdı makınaya baglıyo bı problem gozukmuyo en son beyın dendı 5 gun gectı beyıncı geldı beyını aldı 2 gun sonra beyın saglam dedı 2 beyın getırdı yanında onlarıda taktı yıne araç çalışmadı enson kendı beynını taktı bujı kablolarıyla oynadı yer degıstırdı krank sensorunu soktu temızledı araç çalıştı ama rahatsız bır çalışma neyse bobınler dedndı orjınal alındı bujı kablosu alındı bujıler şase numarasına gore alındı krenk sensoru alındı sımens marka rolantı motoru degıstı fıltre felan derken halen aracın calısması aynı farklı farklı yerlere gıdıyorum degısen bısey yok enson dıyafram dendı karısımımı yapmıyo dıye acaba patlamısmı dıye bı bakalım dedıler oa saglam gelelım sıkayete araç gazda guzel calısıyor hatta 180 km hıza kadar çıkıyor ama benzınde araç gıdemıyo alt devırlerde tıkanı 2000 ustune cıktımı acılıyo araç her vıtes atışta tıkanıyo kendını toplayana kadar eksozdan sıyah duman atıyor ve 4 lt benzınle 15 km yol zor yapıyor sız hesap edın artık durdugu yerde calışmasında bır problem yok yuke bındımı sapıtıyo benımkı yardımlarınıza ıhtıyacım var dolasmaktan ve para harcamaktan bıktım artık