96 model laguna

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ararat35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ararat35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba bugum 96 model laguna 2,0 rxe aldım araba durdugun da stop ediyor usta rolantı motorun da dedı ama yan sanayısı işe yaramıyormuş orjınal de yok piyasa da aynı sorun olup çözüm bulan varmı

arkadaşlar merhaba bugum 96 model laguna 2,0 rxe aldım araba durdugun da stop ediyor usta rolantı motorun da dedı ama yan sanayısı işe yaramıyormuş orjınal de yok piyasa da aynı sorun olup çözüm bulan varmı
Merhaba boğaz kelebeği temizliği yaptırın faydası olacaktır

Aracınız F3R motor mu ?

yeni aldığım için bilgim yok nerde yazar

Renault ve Volvo motor olmak üzere 2 çeşit motor var 2.0 motorlarda. Ruhsata bir bakın , motor numarası yazar. Orada F3R mi var N7Q mu.

R 19 1.8 cc , megane 2.0, scenic 2.0 , ve laguna'da aynı parça var,bolca buluabilirsiniz internette. Parça kodu : 8200211431 Magnetti Marelli marka iyidir.

Bu parçaya ilaveten Coşkun kardeşimde dediği boğaz temizliğinide yaptırın kafanız rahat olsun.

R 19 1.8 cc , megane 2.0, scenic 2.0 , ve laguna'da aynı parça var,bolca buluabilirsiniz internette. Parça kodu : 8200211431 Magnetti Marelli marka iyidir.

Bu parçaya ilaveten Coşkun kardeşimde dediği boğaz temizliğinide yaptırın kafanız rahat olsun.
ustam sabah reno özel servisine gittim bana aşağıdakı linkdeki ürünü taktı ürün 379 tl benden 380 tl aldı mantıklı mı 1 tl işçilik aldı marka hakkında bilginiz var mı
https://www.bonpar.com/8200211431-Renault-Megane1-Laguna1-Rolanti-Duzenleme-Ayar-Motoru

Geri