95.bin bakımı 1.5dci yetkili serviste yaptıracağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mobilman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mobilman

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar
Aracım 1.5dci 2004 megane 2 hb 95 bin bakımına sokacağım yıldan dolayı..
Yetkili servis bakım fiyatına %25 indirimli 310tl fiyat verdi. İlave olarak antifiriz ile şanzıman yağının değişme zamanı geldiği söylendi. Sanırım belli aralıkla değişmesi gerekiyormuş buna da 185tl fiyat verdiler.

Toplamda 510Tl gibi bir maliyet çıkacak. Düşünceleriniz nelerdir.

Bu arada hazır gitmişken direksiyon soyulması nedeniyle ücretsiz direksiyon değişimi yapılacak. Ayrıca klima üzerindeki ızgaralar soyulmuştu onlarıda işçilik ve fiyatta indirim yaparak değiştirteceğim.

Bence serviste değişim ve bakım yapılması senin yararına. Ama servisteki adamında iyi usta olması şartıyla. Şimdiden hayırlı olsun bakımların.

aracınızın %30 indirim tanımlı olması gerekiyor. SERVİS BAKIMLI İSE... şuan %25 kampanya var. bir sorun aracıma tanımlı indirimvarmı diye.?

aracınızın %30 indirim tanımlı olması gerekiyor. SERVİS BAKIMLI İSE... şuan %25 kampanya var. bir sorun aracıma tanımlı indirimvarmı diye.?
Kampanya sırasında araç üzerindeki indirimler geçerli olmayabiliyor kardeşim, bu arada verile fiyat gayet makul hemen yaptırın derim...

Kampanya sırasında araç üzerindeki indirimler geçerli olmayabiliyor kardeşim, bu arada verile fiyat gayet makul hemen yaptırın derim...
yok abi geçerli oluyor. Söylüyorlar zaten.

Bildiğim kadarıyla yok. Mais genel müdürlükte baktı fakat indirim göremedi. Neden göremedi bilemiyorum. Halbuki ilk alındığından beri A-Z ye servis bakımlı araç..

Bildiğim kadarıyla yok. Mais genel müdürlükte baktı fakat indirim göremedi. Neden göremedi bilemiyorum. Halbuki ilk alındığından beri A-Z ye servis bakımlı araç..

Mais i arayıp bu konuda yardım rica edeceğim.

Bende fiyatı beğendim dışardan 100 tl pahalı olduğunu varsayalım gene de yetkili servis herzaman muhatap konusunda daha iyidir :eyv

Bakim kayitlarinda problem olabilir. Bazen km gelmeden bakimin yapilmasi lazim

Bakim kayitlarinda problem olabilir. Bazen km gelmeden bakimin yapilmasi lazim

Aynen dediğin gibi.. yılı yada km'sinin tam zamanında değişme şartı var. Geçirirseniz bozuluyor sanırım. Ancak mais aradım. geri dönüş yapacaklar.. Bakalım olumlu bir şey olursa buraya yazarım.

Geri