Selam ustalarım orta kasa broadway imde uzunca bir süre benzin kullanmama bağlı olarak benzin akıttığını fark ettim bende ustaya giderek benzin hortumunu ve benzin otomatiğini değiştirdim. ancak otomobilim benzin de iken araç stop ediyor. tamirci de cikle ile bir hafta kadar aracı benzinde kullanmamı bu şekilde belki karbüratör sorunu varsa çözülür dedi. aracın ciklesini kapattığımda otomatik olarak araç sönmekte siz saygıdeğer ustalarımı bana ne önerebilirler. ilginize teşekkür ederim.
Bu arada be ey kardeşim neden 3 kuruş benzin alıpta o güzelim aracı bu sorunla karşılaştırdın dediğinizi duyar gibiyim ne diyeyim o da benim eşekliğim affınıza sığınarak.hihi
Adanalı olan arkadaşlardan bir de rica önerebilecekleri bir karbüratörcü var mı işinin ehli olan.
Tekrar teşekkür ederim.
Bu arada be ey kardeşim neden 3 kuruş benzin alıpta o güzelim aracı bu sorunla karşılaştırdın dediğinizi duyar gibiyim ne diyeyim o da benim eşekliğim affınıza sığınarak.hihi
Adanalı olan arkadaşlardan bir de rica önerebilecekleri bir karbüratörcü var mı işinin ehli olan.
Tekrar teşekkür ederim.