94 FlashS ime sonradan yaptıklarım

34FLASHS35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar forma daha yeni üye oldum birkaçgün önce ve kendimi tanıttım.
  • Ben bir Reanault 11 FlashS meraklısı olarak almıştım arabayı ama sıradan 1 flash idi. sonradan yaptıklarımı kısaca özetlemek istiyorum sizlere;
  • Öncelikle 1 mp3 çalar aldım herkez gibi.öne 13" pioneer mid , arkaya 16" oval olarakta hoparlör aldım. toplam 370tl
  • ön tampona 96-98 laguna modelinin tampon karlığı 40tl
  • arka tampona 96-98 megane modelinin ön tampon karlığı 30tl
  • arka bagaj lastiği üzerine 21 concorde rüzgarlığı 70tl
  • dikiz aynalarına motor takarak elektirikli ayna işlevi (clio ayna joystiği ile) 30tl (ayna motorunu arkadaş verdi.)
  • el freni kolunun altına 21 konsolu 0tl
  • ön tavana 21 aydınlatma ve harita lambalı ışık sistemi 0tl
  • 21 concorde deri direksiyon simidi 30tl
  • arka sis farı ve 4 lü için saat yerine çerçevesi ile sis anahtarı ve 4lü anahtarı 10tl
  • arka kapılarada iç aydınlatmaların kapı açıldığında yanması için buton 5tl
  • orjinal komple çıkma klima,montajını kendim yaptım R134 gaz ile faal klima 500tl gaz 70tl montajını kendim yaptım.
  • brc lpg (mecburiyetten) 550tl
  • bu gün ise 2012 Symbol üzerinde bulunan mp3 radyo ve direksiyon kumanda kolunu aldım ve bağladım. 180tl
Tüm bu işlemlerin ayrıntılı resimlerini ekliycem.
vaktim olunca sizlere sonradan klima, merak edenlere bizim araçlara hidrolik direksiyon nasıl olur,elektirikli ayna gibi projelerimi resimli olarak paylaşıcam. isteyen herkez yapmak istediği hakkında sorusunu danışabilir.
Herkeze keyifli sürüşler.

Son düzenleme:
Yapılan işlemlerin görsel halini merak ettim...

Aynen görsel olarakta görseydik.:eyv

Aileye hosgeldnz Aracı gercekden merak ettik. Yakında Resımlerını beklıyoruz

umarım resimler beğenirsiniz resimlerde hidrolik direksiyon pompasınıda göreceksiniz. araçta takılı Renault 19 direksiyon kutusunu taktığımızda aracım hidrolik direksiyonlu olacak İnşallah.Pompa renault 21 manager pompasıdır,çünkü motorlar aynı F2N tipidir.

resimler 2. sayfada

Son düzenleme:
Resimleri url yaptım yüklenir diye düşündüm ama!nasıl yükleniyor bilemedim

Son düzenleme:
mesaj yazarken sağdan içüçünçü kutucuk imsert image var oraya yuklüyorsun.ben kaan balata sormuştun hatırladın mı?

Çok emek vermişsiniz elinize sağlık.. :)

maaşallah :eyv

​Nutkum tutuldu valla helal olsun:eyv

Geri