9-11 ' le Ufak Bir Zaman Yolculuğu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
[video=youtube;pSoFwOZRgdI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pSoFwOZRgdI[/video]​

2.00 ise benim isyan ettiğim andır agalar ıslık

R 9-11 gibisi yok İstanbul trafiğinin vazgeçilmezi abi :masallah :) :) 2.00 dan sonra daha da güzel oluyor

tek eksiklikleri hidrolik direksiyon, o da olsaydı şahane olurdu( yurt dışında bazı modellerinde var diye duydum ama daha Türkiye'de rastlamadım).

tek eksiklikleri hidrolik direksiyon, o da olsaydı şahane olurdu( yurt dışında bazı modellerinde var diye duydum ama daha Türkiye'de rastlamadım).

aynen keşke o da olsa ama nafile bir müddet sonra insan alışıyor kas yaptım baya 2 ay boyunca trafikte kullana kullana avuç içiyle çeviriyodum alışınca :D

aynen keşke o da olsa ama nafile bir müddet sonra insan alışıyor kas yaptım baya 2 ay boyunca trafikte kullana kullana avuç içiyle çeviriyodum alışınca :D
bende öyle oldu ama babamın meganedan inip rainbowa binince direksiyon her zamankinden sert geliyor ve o zaman diyorum keşke hidrolik direksiyon olsaydı.

Ayrıntıyı fark ettiniz mi?
Kare farlı olan R11
R 11 Broadway olarak geçiyor :)

Ordakilerde ne yokki ne kadar yakıt kaldı o yakıtla kaç km yapar anlık tüketimi ne kadar bunları hep gösteriyordu.AhhhhhhhhhhhhAhhhhhhhhhhhhhh

Geri