[FONT=pt_sansbold]KADININ SÖMÜRÜLMESİNE KARŞIYIZ[/FONT]
Biz dünya görüşleri ideolojileri ne olursa olsun bütün kadınların haklarını savunuruz. Kadınların değil sadece bazı kadınların mücadelesini yapanlardan değiliz, hepsini savunuruz. Kadına karşı fiziksel, ekonomik, sembolik her türlü şiddete karşı çıkıyoruz. Biz kadınların yanındayız yanında olmaya da devam edeceğiz. İşadamları var iş kadınları var. Emeklerini sömürüyorlar. Bu emeğin sömürülmesine asla müsade etmemeliyiz. Ben bunu da bir taciz olarak görüyorum. Asgari ücrete bile layık görmeyenler var, bunları yaşıyoruz. Bunları bir kenara koyamayız. Erkekse daha fazla ücret ver, kadınsa daha az ver. Bu adalet değil. Adaletin olmadığı yerde huzuru bulamayız, bulamazsınız.
[FONT=pt_sansbold]KUR'ANDA KADINLAR İÇİN ÖZEL SURE VAR[/FONT]
Kur'anda sadece kadın için bir sure var. Yaradılış itibari ile de Rabbimizin katında da erkek ile kadının birbirlerine herhangi bir üstünlüğü asla yoktur. Aynı şekilde Peygamber Efendimiz Aleyhisselam'ın bu doğrultuda pek çok hadisi bulunuyor. Bir sahabinin kolunu kırdığı eşinin ailesinin yanına dönmesini emrediyor. Kendi tarihimizde medeniyetimizde de kültürümüzde de kadının seçkin yerine ilişkin çok sayıda örnek bulmak mümkün. Kadın hakkın nurudur buyuran Mevlana Hazretleri erkekleri de bilgisiz sevgisi az olarak tasvir ediyor. İnsan dediğimiz varlığın yarısını erkek oluşturuyorsa diğer yarısını da kadın oluşturuyor. Bunlardan birisini geride tutmak insanlığı eksik bırakmaktır. Kimseyi annesi ile babası arasında tercih yapmaya asla zorlayamazsınız.
Bir Günü Değil Her Günü Onlara Bağışedelim Onlar En Kötü Zor Günlerimizde Yanımızda Oluyorlar Onlara İkinci Sınıf Muamelesi Yapanları Hor Görenleri Bir Obje Gibi Görenleri Allah Katında Ezilip Büzeleceğini Unutmayalım Gördüğünüz Yerde Cinsel İstismar Olsun Şiddet Olsun Dur Diyin Karı Koca Arasında Diye Karışmamak Olmaz Eğerki Biz Görmezsek Başkaları Görmezse Daha Çok Acımız Olur ve Gözümüzle Şahit Olduklarımıza Güçleri Yetmeyenlere Değil Yetenlere El Kaldırmalarını İsteyelim Adalet Her Ne Kadar Türkiye'de Olmasa Aramızda Sağlayalım...
Sadece Duyarlı Olup Gereğini Yapalım...
Tüm ekibine teşekkür ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.