75 bin bakimi hakkinda

mirrorihsan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar iyi gunler.Aracim 68bin km de ve 2 aya kadar servis yolu gozukuyor.2011 1.5 dci edc 110 bg megane 3 araca sahibim.Servisten fiyat aldigimda agir bakimin geldigi ve fren hidrologi sogutma sivisi ile birlikte toplam 2.056 tl ucret cikardilar.Arti buna ek olarak on fren balatalari ve bagaj isigi switc i eklenecek.Istanbulda anadolu yakasinda yetkili servis disinda ozel servis oneriniz var mi?Uskudarda oturuyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınızın şu ana kadarki tüm bakımları yetkili serviste mi yapıldı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaslar iyi gunler.Aracim 68bin km de ve 2 aya kadar servis yolu gozukuyor.2011 1.5 dci edc 110 bg megane 3 araca sahibim.Servisten fiyat aldigimda agir bakimin geldigi ve fren hidrologi sogutma sivisi ile birlikte toplam 2.056 tl ucret cikardilar.Arti buna ek olarak on fren balatalari ve bagaj isigi switc i eklenecek.Istanbulda anadolu yakasinda yetkili servis disinda ozel servis oneriniz var mi?Uskudarda oturuyorum.

Baska bir yetkili servise sorun. Ben kac defa agir bakim yaptirdim. 2011 model arabalara. Bu sogutma sivisi degismedi. Verdigim takam 1200 tl

Sıvı pembe tip ise km ve zaman kontrolü yapabilirsiniz (ayrıca ölçtürün), pembe olanlar çok uzun ömürlüdür.

Yıllık ara bakımları bilmem ama bu ağır bakımdır bence mutlaka yetkili serviste yaptırın. Biliyorum fiyatlar dışarıya göre çok uçuk ama triger değişimi uzmanlık isteyen bir iş. Yağ, filtre değişimine benzemez. Onları elinden gelen kendisi bile yapar ama triger çok önemli konu. Tasarruf edeyim derken bir terslikte başınıza büyük masraflar açar ve muhattap da bulamazsınız. Aykut kerdeşimin de dediği gibi bir kaç servisten fiyat alın ve en uygun hangisi verdiyse orada yaptırın. Bir de bu aralar kampanya bekliyorum ben. Genelde Renault bahar aylarında servis kampanyaları yapıyor ve oldukça ciddi miktarda indirimler oluyor (%25 gibi). Benim de 4. yıl bakımım yaklaştı ve doğrusu bu kampanyayı bekliyorum şu sıra.

Aracınızın şu ana kadarki tüm bakımları yetkili serviste mi yapıldı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yeni aldigim icin araci akrabam en son bakimi ozel serviste yaptirmis.

Yıllık ara bakımları bilmem ama bu ağır bakımdır bence mutlaka yetkili serviste yaptırın. Biliyorum fiyatlar dışarıya göre çok uçuk ama triger değişimi uzmanlık isteyen bir iş. Yağ, filtre değişimine benzemez. Onları elinden gelen kendisi bile yapar ama triger çok önemli konu. Tasarruf edeyim derken bir terslikte başınıza büyük masraflar açar ve muhattap da bulamazsınız. Aykut kerdeşimin de dediği gibi bir kaç servisten fiyat alın ve en uygun hangisi verdiyse orada yaptırın. Bir de bu aralar kampanya bekliyorum ben. Genelde Renault bahar aylarında servis kampanyaları yapıyor ve oldukça ciddi miktarda indirimler oluyor (%25 gibi). Benim de 4. yıl bakımım yaklaştı ve doğrusu bu kampanyayı bekliyorum şu sıra.
Inanlar bu sivi olmadan 1300 kusur fiyat verdi ama bu fiyata on balata ve bagaj isigi switch i dahil degil.

Birkez özele gidildiği için artık özelden devam et derim. Çünkü birşey olsa dahi sana yardımcı olmayacaklardır...
Bende de 2011 model megane 3 var dediğin gibi bende fiyatlar aldım hiç özele gitmemiştim neyse yapacak bişe yok vereceğiz bu parayı dedim ve ümraniye tepeüstünde bulunan servisime gittim adamlardan renault yetkiyi almış, yetkili servis bakımı olmadı doğal olarak :) İyi ki öyle olmuş heryerine baktılar hiçbirşeyin değişmesine gerek duymadılar 350 TL verdim çıktım. Yetkili servis süresi belirtilen her parçayı değişmek zorunda o rakamlar normal...
Benim tavsiyem tepeüstüne git Örnek otomotiv var Shell in arkasında kalıyor Ömer i bulursun arabaya baksınlar neyin değişmesi lazım neyin değişmesine gerek yok sana güzelce anlatır ve uygun fiyata yapar adamların yetkisi yeni ellerinden alındığı için tüm parçalar herşey orjinal adamlar işin uzmanı zaten 2-3 ay öncesine kadar yetkileri vardı işi bilen adamlar yani... Benimde selamımı iletirsin Bankacı oktay dersin. Umarım işini görür çok paran gitmez bu sayede.
İyi günler...

Dün Latitude 80 bin bakımı yapıldı.
Triger
Mazot filtresi
20 bin bakım
ön balatalar
birkaç ufak birşey..
%16 indirim ile 1527 tl ödedim. 5 taksit.

Bahar indirimini bekleyemedim. Trigerden korkuyordum.

Dün Latitude 80 bin bakımı yapıldı.
Triger
Mazot filtresi
20 bin bakım
ön balatalar
birkaç ufak birşey..
%16 indirim ile 1527 tl ödedim. 5 taksit.

Bahar indirimini bekleyemedim. Trigerden korkuyordum.
Hayirli olsun, Güle güle kullanin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri