65-80 km hız arasında arac titriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vivident
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vivident

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba

2006 scenic dynamic aracım. 60.000 km'de. Lpg'li

Aracımda 65-80 km hız ile giderken arac titriyor. 80 kmyi geçince hiçbirşey yok. 65 km altına inincede hiçbirşey yok. Geçen hafta lasitikleri değiştirdim, jantları kontrol ettirdim ve rot balans ayarına girdim, herşey normal, fakat sorun devam ediyor. Problem ne olabilir

merhaba fren dısklerınden ve on poryelerden olabılır bır renault servısıne ugrarsanız yardımcı olurlar ıygunler

aldığınız lastiklerin tabanı bozuk olabilir. titreme bu yüzden olabilir...

Bana da sorun lastik tabanlarında gibi geldi, başka lastiklerle deneyin, düzelirse lastikleri aldığınız yerden değiştirirsiniz.

Çok kolay bir yöntem ile sorunu bulabilirsiniz. Bir rot balans a giderek sorunu söylemeniz ve sizin ön takımı kontrol ederek sorunlu parçaları size ücretsiz söyleyecektir.

Eski lastikler ile problem yaşıyordum, lastikleri değiştirdim, değişen birşey olmadı. En kısa zamanda bize servis yolu gözüküyor

Bugün serviste aracım gösterdim, sağ aksın değişmesi gerektiğini belirttiler. Çıkartıkları fiyat 1.250

Bu fiyat normalmidir ? Bu işlem yapılırken şanzımanıda söküyorlarmı ?

Bugün serviste aracım gösterdim, sağ aksın değişmesi gerektiğini belirttiler. Çıkartıkları fiyat 1.250

Bu fiyat normalmidir ? Bu işlem yapılırken şanzımanıda söküyorlarmı ?

Hiç o kadar para harcamadan halletmenin yolu sanayiler de aks tamiri yapan yerler var özellikle iyisine gitmenizi tavsiye ederim Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama eskişehirde olsaydınız size bir yer tavsiye edebilirdim. cebinizden maksimim 250 tl çıkar :eyv

Ben bursada yaşıyorum fakat aslen eskişehirliyim. Buradaki fiyatı tuzlu bulduğum için bayram sonrasında eskişehirde bu işi halletmek istiyordum. Geçen yıl eskişehirde aracı gösterip bu sorunu söylediğimde aksların içinin doldurulması daha ucuz olur demişlerdi. Bu işlem hakkında bilginiz varmı

Ben bursada yaşıyorum fakat aslen eskişehirliyim. Buradaki fiyatı tuzlu bulduğum için bayram sonrasında eskişehirde bu işi halletmek istiyordum. Geçen yıl eskişehirde aracı gösterip bu sorunu söylediğimde aksların içinin doldurulması daha ucuz olur demişlerdi. Bu işlem hakkında bilginiz varmı

Tanıdık bir usta ve bir de aks cı biliyorum hemde emeği çok güzel olan ustalar geldiğinde yazarsın bana yardımcı olurum sana :eyv

Geri