60 bin bakımı ile ilgili.

Boorock

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 60 bin bakımı geldi aracın. Şuan bakım ışığı yanıyor. Sorum şu ki en geç ne zaman götürmem gerek aracı bakıma? Duyduğum kadarı ile belli bir kilometre gidince araç garantiden çıkıyormuş. Böyle bir durum var mı? Yoksa bile en fazla ne kadar kilometre sonrasına kadar yetkili servis sorun yapmıyor? Şimdiden teşekkür ederim..

Konu ile ilgili bilgisi olan yok mu hiç??

Hocam, ben soruna cevap alabilmen için bir tavsiyede bulunayım. Aracın modelini ve km yazarsan, forumda ki bu işten anlayan arkadaşlar cevap vereceklerdir

Clio 4 2017 model 58500 km'de garantisi devam ediyor. 500 km önce servis bakım ışığı yandı. Daha henüz bakıma götüremedim. Belirli bir km geçtikten sonra bakıma götürürsen garanti dışına çıkıyor dedi bir arkadaşım. Öyle bir durum var mı?

Arkadaşlar 60 bin bakımı geldi aracın. Şuan bakım ışığı yanıyor. Sorum şu ki en geç ne zaman götürmem gerek aracı bakıma? Duyduğum kadarı ile belli bir kilometre gidince araç garantiden çıkıyormuş. Böyle bir durum var mı? Yoksa bile en fazla ne kadar kilometre sonrasına kadar yetkili servis sorun yapmıyor? Şimdiden teşekkür ederim..

Ben 60.00 bakımını 250 km sonra yaptırmıştım ama sorun yaşamamıştım.
Fren hidrolik yağları değişti.
Arka kampanalar temizlendi.
Bir de yağ ve filtre değişimi yapılmıştı.
Kaç km daha gidersen garanti dışı kalır diye duymamıştım daha önce.

Geri