40k veya 2. yil bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Medic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Medic

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamlar aracimin 2.yil bakimi geldi. servisden fiyat almak icin aradim indirim var şimdi ama verdikleri rakam 1600 tl indirimli ve hava filtresi yok tum türkiye de ki servislerde hava filtresi pandemi den dolayı gelmediği icin yokmuş. mais i aradim hakikaten de onlar da tedarik yok dediler.. ne anlamı kalicak ki bakim yaptırmanin bu fiyata hem de hava filtresiz.

Özelde yaptırın bakımı yarı fiyatından daha aşağıda yaptırırsınız.

Hava filtresi neden olmaz ki. Geçen yıldan beri takip ediyorum, pandemi yokken de hava filtresi yok diyorlardı. Bir ara da mazot filtresi yok diyorlardı. Ne garip iş.

Bir ara orjinal mais ürünlerinin yurtdışından gelmesinde sıkıntılar yaşanabiliyordu ama şuan öyle bir durum yok bildiğim kadarıyla.

bugün bosch car servis e gittim gorusmek ve fiyat icin. tüm parcalar bosch 1150 tl fiyat verdiler mann olursa 1250 tl ye cikti rakam haval filtresi dahil tabi. hic de asagi degil fiyatlar servisden. garanti konusunda da yetki belgesi oldugunu aracin garantisinin bozulmayacagini söylediler.

Mann filtre ile 1250 lira yine pahalı. Bakım için servise gitmeye devam edecekseniz bakımı serviste yapıp hava filtresini dışarıda değiştirebilirsiniz.

Hava filtresini siz alıp değiştirin. Çok kolay zaten. Fiyatı 120 TL civarında.

bende 2yıl bakımını 1100 tl yeni yaptırdım 2018 dizel icon servis garantiden bazı parcalarınıda degiştirdi

1100 tl ye ozel servis de mi yaptırdınız? mazot filtresini degistirdiniz mi? kendi bakimima gelirsek oncelikle servise gore evet bosch car servis garantiyi bozmuyor ama birebir muadil parca kullanmak sarti ile bozmuyormuş. bakima gittigim de hava filtresi stoklarina gelmiş idi hava filtresi dahil 1820 tl fiyat odedim. bakimimi yaptırdım.

Çok para ya sırf garanti için veriliyor ama insanın içi acıyor dışarda aynı bakım yarı fiyatlara herşeyi de değişiyor.

Geri