40.000 bakımı

Pilvaye

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün 2016 clio 4 dci 1.5 75 bg aracımı 40 bin bakımına soktum. Mazot filtresi dahil periyodik bakımı yapıldı. Balatalar iyi durumda değiştirmedim. Hepsi 517 tl tuttu tabi özel servislere göre biraz pahalı ama aracın garantisi devam ettiği için mecburdum. Bursa merkezde 3 yetkili servis var bildiğim kadarıyla, en uygun fiyatı avrupa oto verdi. Yıldırımda. İlgi alaka çok yok biraz da kalabalıktı belki ondandır.

Araçla ilgili sıkıntılarınızı söylemezseniz yüzünüze bile bakmazlar. Ben vites geçilerinde ses geldiğini söyledim. Özellikle 1. Vitesten 2. Vitese geçerken sert bir dişli sesi geliyordu. eleman bindi bir tur attı geldi sıkıntı yok dedi. Olursa gel dedi. Bakım sonrası eve gelirken yine o sesin geldiğini hissettim. Acaba bu genel bir ses mi? Bu konu ile ilgili sorun yaşayan varsa bilgi verebilir mi?

Boyle sikayetlere karsi sanki musteri yalan soyluyormus ya da gerizekaliymis muamelesi yapan servislere gicik oluyorum.daha araca bakmadan yoktur onda bisey onyargisiyla yaklasiyorlar ya birde tam gicik.madem garanti var israr edin en azinda yaglanacak biyerleri yaglasinlar devam ederse sanzuman onarimi talep edin.

Geri