4 Control Hakkında

pambucakli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar değerli dostlar,
Biraz komik gelebilir soracağım soru. Aracımın kadranı, multisense modları, kapıları, torpido üstü dahil her yerinde 4control yazıyor. Ben bu 4controlün aracımda olup olmadığını, varsa çalışıp çalışmadığını kolaylıkla nasıl anlayabilirim?

Park ederken vs kapıyı açıp baktığımda arka tekerler dönmüyor gibi. Mesela kalkışta da direksonu çevirip yola çıkarken yine dönmüyor gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arabanın arkasına geçip baktığınızda arka dingilin üzerinde 4control sistemini görebilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam sistem belli bir hızın üstünde devreye giriyor. Yani araç sabitken ya da çok yavaş giderken sistem devreye girmiyor. Sistem esasında kendisini hissettiriyor. Hızlı manevralarda aracın arkasının farklı davrandığını hissedebiliyoruz.

Arabanın arkasına geçip baktığınızda arka dingilin üzerinde 4control sistemini görebilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam sistem belli bir hızın üstünde devreye giriyor. Yani araç sabitken ya da çok yavaş giderken sistem devreye girmiyor. Sistem esasında kendisini hissettiriyor. Hızlı manevralarda aracın arkasının farklı davrandığını hissedebiliyoruz.

Fotoğrafını çektim ama mesaja ekleyemiyorum hata veriyor uygulama ne yazık ki .

Merhabalar değerli dostlar,
Biraz komik gelebilir soracağım soru. Aracımın kadranı, multisense modları, kapıları, torpido üstü dahil her yerinde 4control yazıyor. Ben bu 4controlün aracımda olup olmadığını, varsa çalışıp çalışmadığını kolaylıkla nasıl anlayabilirim?

Park ederken vs kapıyı açıp baktığımda arka tekerler dönmüyor gibi. Mesela kalkışta da direksonu çevirip yola çıkarken yine dönmüyor gibi.

Merhaba. Sağ aynanızı tamamen aşağı eğin. Trafik için emniyetli boş bir alanda yüksek direksiyon açısı ile düşüķ süratte dönüşler yaptığınızda arka tekerleklerin açı yaptığını görebilirsiniz.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fotoğrafını çektim ama mesaja ekleyemiyorum hata veriyor uygulama ne yazık ki .

Resim yükleme sitelerinden birine yükleyip linkini buradan paylaşırsanız sıkıntı olmaz.

Merhaba , 4 control sisteminde arkada bir direksiyon kutusu var , ayrıca bu sistem olan araçlarda yakıt deposu daha küçük.

q99utcs.webp

Resim yükleme sitelerinden birine yükleyip linkini buradan paylaşırsanız sıkıntı olmaz.

https://ibb.co/k975VWN

Aracınızda 4control var. Biraz daha orta tarafına doğru fotoğraf çekebilir misiniz?

4 Control var aracınızda Boş bir alanda seri bir U dönüşü yaparsanız , aracın arkasının kayma hissini yaşamanız lazım .

p1ueh9f.webp

Aracınızda 4control var. Biraz daha orta tarafına doğru fotoğraf çekebilir misiniz?

a4ff8e3b2385d9f563a8bd32fe9de2c9.webp
3e25b943835a63132bac99203b26bd7d.webp

Geri