35KRC64 Megane RS değişimi + lip

zafer_rs

Zafer ATEŞCİ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Satın aldığımda böyle idi

grnt0280.jpg

Şimdiki hali böyle

orjinal jant + ön cam üstündeki parçaya carbon kaplama + lip + sinyal üstündeki çirkin aksesuarın sökülmesi + yaylar

78177359.jpg

arkadaşın dükkandan lip uydurduk, gayette güzel oldu

50 tl ye hallettik :)

49167253.jpg

28035702.jpg

RS emin ellerde hak ettigi saygiyi gormus, eline saglik :eyv

Sent from my iPad using Tapatalk

evet gittikçe güzelleşti. bide orjinal far düşürürsek birgün uyguna onuda alıp taktıkmı nokta olucak.

Güzel olmuş orjinal far istiyo artık Pazar günü görücez canlı olarak

maşallah artık emin ellerde demekki :)

Bencede farlar orjinal daha iyi durur. Ayrıca arka stoplar da orjinal daha iyi bence. Yaylar kaçlık tam basmamış sanki?

bence güzel basmış akhisarda daha fazlası çok sıkıntı olur. kaldı ki zafer abi genelde eşi ve oğluyla gezen biri.

Maşallah KRC emin adımlarla daha iyiye doğru gidiyor ilk gördüğümde bu ne demiştim:D

bence güzel basmış akhisarda daha fazlası çok sıkıntı olur. kaldı ki zafer abi genelde eşi ve oğluyla gezen biri.
Bunu dikkate almamıştım. Ama genel olarak gayet iyileşmiş.

Bencede farlar orjinal daha iyi durur. Ayrıca arka stoplar da orjinal daha iyi bence. Yaylar kaçlık tam basmamış sanki?

bu linkteki yaylar ====TIKLA===== , oradaki fotolarda ne kadar basıldığı daha iyi belli oluyor

tam istediğim ayarda oldu

evet aynen öyle, rahatsızlık vermedi şu ana kadar

Maşallah KRC emin adımlarla daha iyiye doğru gidiyor ilk gördüğümde bu ne demiştim:D

vay demek öyle dedin haaaahımm haklılık payında var yani hehe

valla ben yapmadım önceki sahibi yapmış ne yaptıysa
:)

Geri