Bize işkence olan ve 2 kere tamponu sök-tak yaptıran xenonlarımı sonunda taktık..Ben sadece H7 xenon ampül almıştım meğerse H4'lerin elektrik kablosu farklıymış onu almamıştım ve en son farları söktükten sonra farkettim almadığımı.. Açıkçası akılsız başın cezasını baya bir çektik,dedik madem indirdik tamponu bari parkları değiştirelim..Bugün tekrar dükkana gidip aldım kabloları ve tam montajını yaptık fakat sabah olduğu için açık haliyle fotoğraf çekemedim en kısa zamanda video'sunu ekliyeceğim..Yapım aşamalarından birkaç kare;
Tam aşamalı olarak çekemedim uğraşmaktan ama ana yerleri fotoğrafladım..
En başta çamurluklarda ön tamponu tutan 2şer tane (Sarı noktaların olduğu bölgede) vida var onları söküyoruz burda bence dikkat etmeniz gereken kırmızı dairelerin içindeki plastik eğer onlar yuvasından çıkarsa tamponu takmak zor oluyor ve o parçalar öndaki ızgaradan sis lambalarına su gitmesin diye tutuyor sanırım..
sonra,kaputun altında 5 tane daha var onlarıda söküyoruz.2 tanesi farların üst bölümüde bulunuyor.Resimde sarı dairelerin içinde işaretledim.
Sonrasında aşşağıdaki resimde sarı olan vidayı söküyoruz..
Bunun haricinde farın alt tarafında 1 tane daha bu vidadan var fotoğrafını çekmeyi unutmuşum,onuda söktükten sonra farları çıkartabilirsiniz..
Buda benim sislerdeki xenonlarım; eğer su falan girerse balast'a sorun vermesin diye iyice poşetledim..
Resimlerdede fark ediceğiniz gibi 2 gün ayrı ayrı uğraştık dün akşam sisler ve parkları çekmiştim,Yarında farların videosunu ve iç-dış aydınlatmalı olarak çekerim
Tüm uygulamalardan sonra birde temizlik yaptık ve buda bonus olsun;
Tam aşamalı olarak çekemedim uğraşmaktan ama ana yerleri fotoğrafladım..
En başta çamurluklarda ön tamponu tutan 2şer tane (Sarı noktaların olduğu bölgede) vida var onları söküyoruz burda bence dikkat etmeniz gereken kırmızı dairelerin içindeki plastik eğer onlar yuvasından çıkarsa tamponu takmak zor oluyor ve o parçalar öndaki ızgaradan sis lambalarına su gitmesin diye tutuyor sanırım..
sonra,kaputun altında 5 tane daha var onlarıda söküyoruz.2 tanesi farların üst bölümüde bulunuyor.Resimde sarı dairelerin içinde işaretledim.
Sonrasında aşşağıdaki resimde sarı olan vidayı söküyoruz..
Bunun haricinde farın alt tarafında 1 tane daha bu vidadan var fotoğrafını çekmeyi unutmuşum,onuda söktükten sonra farları çıkartabilirsiniz..
Buda benim sislerdeki xenonlarım; eğer su falan girerse balast'a sorun vermesin diye iyice poşetledim..
Resimlerdede fark ediceğiniz gibi 2 gün ayrı ayrı uğraştık dün akşam sisler ve parkları çekmiştim,Yarında farların videosunu ve iç-dış aydınlatmalı olarak çekerim
Tüm uygulamalardan sonra birde temizlik yaptık ve buda bonus olsun;