14 Eki 2017 #1 2011FLUENCE Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eyl 2017 Mesajlar 572 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 arka camdaki 3,stop lambasının içindeki ampüllerden bir kaçı patlak yanmıyor.bu stop komplemi değişiyor yoksa ampülleri değişebilirmi.
arka camdaki 3,stop lambasının içindeki ampüllerden bir kaçı patlak yanmıyor.bu stop komplemi değişiyor yoksa ampülleri değişebilirmi.
14 Eki 2017 #2 Ömer Tuncay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Haz 2016 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bu problem bende de var. Ancak tek tek değişmesi biraz zor gibi. Bi elektronikçi yapabilir belki. Yazılacak cevapları ben de merak ediyorum.
Bu problem bende de var. Ancak tek tek değişmesi biraz zor gibi. Bi elektronikçi yapabilir belki. Yazılacak cevapları ben de merak ediyorum.
14 Eki 2017 Konuyu Başlatan #3 2011FLUENCE Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eyl 2017 Mesajlar 572 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 henuz sokmedim birara bakacagim icindeki ampuller veya ledler sabit degilse degisim olur sanirim
16 Eki 2017 #4 Ömer Tuncay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Haz 2016 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Benim gördüğüm kadarıyla tek bir pcb üzerine dizilmişti. Tek tek lehimlerinden sökülüp yenisinin lehimlenmesi gerekiyor gibi.
Benim gördüğüm kadarıyla tek bir pcb üzerine dizilmişti. Tek tek lehimlerinden sökülüp yenisinin lehimlenmesi gerekiyor gibi.
16 Eki 2017 #5 mehmetfatihakgun Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Eyl 2017 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 https://www.youtube.com/watch?v=IkMQ1Sf6lho belki şu işinizi görebilir ?
16 Eki 2017 Konuyu Başlatan #6 2011FLUENCE Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eyl 2017 Mesajlar 572 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Ömer Tuncay' Alıntı: Benim gördüğüm kadarıyla tek bir pcb üzerine dizilmişti. Tek tek lehimlerinden sökülüp yenisinin lehimlenmesi gerekiyor gibi. Genişletmek için tıkla ... eğer dediğiniz gibiyse söküp üzerine alttaki video daki gibi şerit led takmak daha iyi gibi.
Ömer Tuncay' Alıntı: Benim gördüğüm kadarıyla tek bir pcb üzerine dizilmişti. Tek tek lehimlerinden sökülüp yenisinin lehimlenmesi gerekiyor gibi. Genişletmek için tıkla ... eğer dediğiniz gibiyse söküp üzerine alttaki video daki gibi şerit led takmak daha iyi gibi.