3 Aralık Engelliler Günü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Bazı önemli meseleleri sadece yılın tek bir gününde kutlamak veya anmak bana her zaman ters gelmiştir...
Onlar bizim hayatımızın bir parçası, 365 gün onlara karşı anlayışlı ve destekçi olmalıyız, yarın ne olacağımızın teminatı yok !

11048733_10153726108907622_99830808476932072_n.jpg

Nü güzel söyledin abim aynen öyle beraber birlik ve yardımlaşma içerisinde yaşamak nasip etsin rabbim.

Mustafa abi şöyle konusuyosun valla çok mutlu oluyorum. Anlamıyorum abi yok anneler günü babalar günü geri kalan 364 ne oluyorlar hazır sağlarken değerlerini bilelim aynı şekilde engelli abilerimizi arkadaslarimizi sağlamken yardımcı olalım yarın kime ne olacağı hiç belli olmaz Allah yardım etsin kimseyi de dusurmesin insallah

Engelli ve yaşlı insanlara her zaman yardım etmeliyiz. Engellilere engeli yokmuş gibi yaşlılarada öncelik verip .

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef çektikleri acılar bir yana birde toplumsal kesimin çoğunluğunun umursamazlığı,maddi manevi sıkıntıları x 10 kat zorlaştırıyor hayatı onlar için.Gel gör ki garip bir şekilde tutunuyorlar hayata,çok çeşitli kategorilerde olağanüstü başarılara imza atıyor bir çoğu.Ne denirki Allah yardımcıları olsun.

Yaşamı, hayatı onlara sadece 3 Aralık Engelliler gününde kolaylaştırmayalım. Unutmayalım ki onlara engelsizsiniz..:eyv

Geri