24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
ogretmenlergunu2.webp

O'nu ne zaman hatırlasam içime sıcacık bir sevgi yayılır.Aradan kaç on sene geçmiş dile kolay ama ne saygımız azalmış ne simasını unutmuşuz yüreğimizin bir yerinde saklamışız O'nu hep demekki.Geçenlerde çok eski resimleri karıştırıp düzenleyeyim diye çabalarken rastlamıştım O'nu hemen tanıdım ne tuhaf kendimden önce ve acaba dedim adı 1sn bile düşünme gereği duymadım Sema Kaya.Kimmidir?Niyemi bende bu kadar derin bir saygıyla anılmaktadır.Bilmem işte bunu anlatması o kadar zorki gerçekten.Ve inanıyorumki benim gibi 1000'lerce yürekte,düşüncede aynı saygıyla anılmakta,hatırlanmaktadır.Kimmi o?Elbette İlkokul öğretmenim
qw
Keşke tekrar bir karşılaşma olanağımız olsa,elini öpüp tekrar minnetimi sunabilsem.Hakkınız ödenmez sizlerin öğretmenim.
Bu kutsal görevi yapan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum böylelikle
:eyv

hazrlanacak.jpg

Tüm öğretmenlerimizi öğretmenler gününü kutlar, değerinizin bilindiği başarılı bir ömür dilerim.

Kesinlikle ilkokul öğretmenlerinin ya da küçük yaşta çok saat beraber olduğumuz öğretmenlerin yeri, üzerimizde bıraktığı izler bambaşka... İlkokul öğretmenim ve ardından hazırlık sınıfı Almanca öğretmenimin yeri büyüktür. Aradan yıllar geçse de izleri, karşımızda duruşları bambaşkadır. İyi ki tanımışım onları, iyi ki öğrencileri olmuşum...

Kesinlikle ilkokul öğretmenlerinin ya da küçük yaşta çok saat beraber olduğumuz öğretmenlerin yeri, üzerimizde bıraktığı izler bambaşka... İlkokul öğretmenim ve ardından hazırlık sınıfı Almanca öğretmenimin yeri büyüktür. Aradan yıllar geçse de izleri, karşımızda duruşları bambaşkadır. İyi ki tanımışım onları, iyi ki öğrencileri olmuşum...

Aslında hepsinin yeri ayrı,verdikleri emek,harcadıkları sabır,gösterdikleri fedakarlık ve öğrettikleri bilgiler,birey olarak bizlere kazandırdıkları bunların hepsi onları her anlamda değerli kılıyor
qwAma evet gerçekten söylediğiniz gibi küçük yaşta çok saat beraber olduğumuz değerli öğretmenlerimiz hafızalarımıza ve kalplerimize bir ayrı yer etmiş olmalılarqw

tum ogretmenlerimizin ogretmenler guu kutlu olsun...

Öğretmenlerimizin ellerinden öperim hepsinin öğretmenler günü canı gönülden kutlu olsun ...

Tüm Atatürkçü öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun..

483424_437842152932346_555898232_n.png

Ailemizden sonra, üstümüzde ençok emeği olan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarım.
İlk başta Başöğretmenimiz Mustaf Kemal Atatürk ve diğer öğretmenlerimize teşekür ederim.

Teşekkürler...

Geri