24 Kasım 2013 Öğretmenler Günü...

Aykut Karabulut

,
Başkan
35-İzmir
Bizleri hayata hazırlayan, Anne, Babamız gibi bizlerle ilgilenen, bizleri biz yapan, yaşamımızdaki en önemli kişiliklerden biri olan tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım 2013 Öğretmenler günü kutlu olsun...bravo.gif
t6lr.jpg

Eşimin ve Bütün Öğretmenlerimizin Bu Özel Gününü Kutlar,Öğretmenlik Mesleğinin Hak Ettiği Değeri Bulduğu Günleri Hep Birlikte Görmeyi Arzu Ettiğimi Bilmenizi isterim...:eyv

Hakları asla ödenmez tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun:eyv gönül isterdiki coplarla değil güllerle kutlansaydı ülkemdede:bant

meslekteki ilk ögretmenler günüm bütün ögretmenlerimin ve meslektaşlarımın gününü kutluyor beni yetiştiren öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum

Tüm değerli öğretmenlerimizin bu önemli gününü kutlar ellerinden öperim. Bu konuyu unutmayıp açtığın içinde aykut abi ekstra teşekkür ederim :eyv

Geç kalmış bir mesaj ama kutlamadan geçemem. Üzerimizde emeği bulunan tüm öğretmenlerimize minnet borcumuz olduğunu ve onların haklarının ödenemeyeceğini biliyorum. Ama bu vesile ile onlara tekrar teşekkür ediyor ve tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Şunu da ifade etmek isterim ki, anneler ve öğretmenler gününün senede bir kez hatırlanmasına gıcık oluyorum. Onlar bizim baş tacımız ve her gün ellerinden öpmeye değer. İyi ki varsınız.:eyv

Geri