21.06.2014 Tarihinde doğan üyelerimizin, doğum günü kutlaması.

Aykut Karabulut

,
Başkan
35-İzmir

birthdayDoğum gününüz kutlu olsun, nice yaşlara, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılarınızla dopdolu..:bravo

since35, romankovarik31, baho, poyraz14, asker60, ŞİMŞEK, selcukgumus, tolga 74, aydiner107, delaqroiq, mamba33, alion74, hakançorlu, laborant, kaan g., muratdemir, sinan67, hakanozbil, sapmaz, aras, urar, skyline_2012, TAŞIYICI, Mehmetunlu, mehmetunlu1, yusufguler35, ozan_akcay, ntbilisim, isoya07, badiercan, can1983, agnes, selim_ugur, meganomani39, rasit39, dursun67, 67tt, orcunas, kılıç, crowley, minik3535, controlsuz123, jedi_master, arnold, CaddeTikkysi, 06can, 16Dk390, sertac05, serhat.er, grkmspr, hilibali5561, serdaruma, sinankaya61, albertyazici, concord_kurt, rsedan, kurt_tuning, whisker, eren007, yurteren07, 39AS769, 39EP494, 39_EP_494, eSSiz34

Nice mutlu senelere dostlar:eyv

Nice mutlu senelere arkadaşlar...:eyv

Nice yillariniz olsun dostlarim Allah saglikli sihhatli uzun omurler versn :)

Bu mesaj Tapatalk ile yuvarlanmıştır..!

Günaydın Dogum günü olan arkadaşlarımıza nice yıllar diyerekden başlıyorum arkadaşlar dün gece 20/06/2014 talihsiz bir olay yaşadım bilgilendirirseniz sevinirim aracımı 1 saat fln kulladndm gaz bitti benzine geçti sanrm o sıralarda bi lastik yanıgı gibi koku hissetmeye başladım sonra ışıklarda durunca kayıs sesi duydum direk çektm motor suyunu fln kontrol ettim biraz ilave yaptm fln motor suyunun koyuldugu bölümün aşagısında bi kayış görünüyor o kayısın oradan dumanlar geliyordu tahminim v kayısı ekranda stop işareti çıktı 3 sn lik alarm çaldı arabayı 20 30 dk dinlendirdim 1km kadar yawaşca eve götrdm ses soluk degişti duman baya arttı hararet 90 c sizce problem nedir ???

Nice senelere tüm dostlara :eyv

Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.

Günaydın Dogum günü olan arkadaşlarımıza nice yıllar diyerekden başlıyorum arkadaşlar dün gece 20/06/2014 talihsiz bir olay yaşadım bilgilendirirseniz sevinirim aracımı 1 saat fln kulladndm gaz bitti benzine geçti sanrm o sıralarda bi lastik yanıgı gibi koku hissetmeye başladım sonra ışıklarda durunca kayıs sesi duydum direk çektm motor suyunu fln kontrol ettim biraz ilave yaptm fln motor suyunun koyuldugu bölümün aşagısında bi kayış görünüyor o kayısın oradan dumanlar geliyordu tahminim v kayısı ekranda stop işareti çıktı 3 sn lik alarm çaldı arabayı 20 30 dk dinlendirdim 1km kadar yawaşca eve götrdm ses soluk degişti duman baya arttı hararet 90 c sizce problem nedir ???

Sanırım devirdaim bilyası bozuldu ve sıkışma yaptı. Buda kayışta zorlama ve hararetin yükselmesine sebep oldu. Ustaya göstermenizde fayda var. Hatta acil göstermende fayda var.Geçmiş olsun.

- Nice Mutlu Senelere :)

Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.

Sanırım devirdaim bilyası bozuldu ve sıkışma yaptı. Buda kayışta zorlama ve hararetin yükselmesine sebep oldu. Ustaya göstermenizde fayda var. Hatta acil göstermende fayda var.Geçmiş olsun.

Teşekkürler
bilgilendirme için olabilir arabayı zorluyodm bu ara biraz :) Nese saglık olsun kapıda yatıyor şimdi yorgun bir savaşcı gibi ..

Geri