2024 Yılında 2.0 Motor 98 Model Megane 1 Almak

OğuzhanKeskin

Kayıtlı Üye
51-Niğde
Katılım
30 Eyl 2024
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Merhabalar,
Öncelikle forumda yeniyim hatam kusurum olursa affola. Bütçem çok kısıtlı 1 TL bile üstüne verecek durumum yok. 98 model RXT paket 2.0 Megane için müşteri olduk. Yarın ustaya gösterip pazarlığa oturacağız. 2024 yılında 2.0 Motorlu megane almak ne kadar mantıklı? 1.16 16V meganlar pahalıyken bu araç diğerlerine nazaran neden bu kadar ucuz? Kronik sorunu var mı?
2.0 Motorun yakıt ve vergisinin fazla olduğunu biliyorum ama haftada en az 100 km yol yapacak ve sürekli rampa ve dağ yolunda gidecek benim için hararet sorunu yapmayan çekişi yüksek bir araç lazım. Bütçeminde alabileceği en iyi araba şu an 2.0 Megane 1 gibi.
İlk arabam olacak kredi çektim. Forumdaki abilerden yardım bekliyorum.
 
Bütçene göre araç alırken bile kenarda en az 50 bin lira olmalı, eski araç sürpriz yumurtaya benzer içinden ne çıkacağını bilemezsin...
 
  • Beğen
Tepkiler: Uğur
Cevabınız için teşekkürler fakat sorum cevabı bu değildi.
 
Ne istiyorsun kardeş gönül rahatlığıyla al mı diyelim. Yaşlı araba alıyorsun ustanıda hazır edeceksin. Yedek parça sorunlarıda cabası haberin olsun. Ben 2004 arcımla zorlandığım zamanlar oluyor. Eskisi gibi değil 10 yaştan sonra parça bulmak zorlaşıyor. O yaşta araca bu forumlarda ancak eskiden yazılmış yorumlardan destek bulursun. Güncel bilgi zor. Karar senin iyi düşünmelisin. Bütçe kısıtlı diyorsun masraf kapısı satın alıyorsun haberin olsun. Bi yeri yamarsın başka yeri patlar hayattan soğursun. Nasip kısmet hiç sorunda yaşamyabilirsin.
 
  • Beğen
Tepkiler: ADMİN
Bende arkadaşlar ile aynı fikirdeyim, 20 yaşın üzerinde ki 2.0 motorlu aracı alacağına 3-5-10-15 yaşında piyasada parçası bol bulunan 1.6 motorlu araç alırım. 2.0 eski model araçların parçasını bulmak kolay olmaz.
 
Geri
Üst