2020 clio 4 necwox uygulama

b.aydin84

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba. 2020 model 0.9 touch clio mu aldım. Serviste 9.1 olan necwox premium takıldı cihaza. Daha önce kullanan arkadaşlar mutlaka vardır. Menüye girip ARAÇ BİLGİSİ ni tıkladigimda. İ (uyarı) işareti çıkıyor. İ işaretine tıkladigimda araçla ilgili değerleri veren uygulama çalışmıyor. Tüm değerler sıfır olarak görünüyor. Sizlerde de böyle bir sorun var mı acaba. Yardımcı olursanız sevinirim...

Herkese merhaba. 2020 model 0.9 touch clio mu aldım. Serviste 9.1 olan necwox premium takıldı cihaza. Daha önce kullanan arkadaşlar mutlaka vardır. Menüye girip ARAÇ BİLGİSİ ni tıkladigimda. İ (uyarı) işareti çıkıyor. İ işaretine tıkladigimda araçla ilgili değerleri veren uygulama çalışmıyor. Tüm değerler sıfır olarak görünüyor. Sizlerde de böyle bir sorun var mı acaba. Yardımcı olursanız sevinirim...
değerleri göremezsiniz malesef.o değerleri teyp ile ecusu uyumlu araçlarda görebilirsiniz.sizin aracınızda bu değerler gözükmez

Teknik bilgim yok tabi ki ama. Daha önce auris aracıma markası popüler olmayan bir marka takınmıştım. Böyle bir sıkıntı ile karşılaşmamıştım. Necwox ile mi alakalı araçla mı bilemedim

Merhaba , serviste taktirdiysaniz eger bence servise gidin bu durumu belirtin baska sekilde çözeceğinizi sanmıyorum dışarıdan müdahale edip cozzseniz bile ilerde ekranda sıkıntı cikarsa yapilan yetkisiz mudahaleden Garanti dışı derler size

Teşekkürler..

Geri