2018 Clio 4 - Multimedya sistemim nedir ?

Atakan_8_7_

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba aranıza yeni katıldım... Acemiyim yani... 2 sorum var... 2018 touch paket clio nun multimedya sistemi nedir... İnternette birkaç çeşit görünüyor... Hangisine göre güncelleme vs indirmem gerektiğini bulamadım...
İkinci sorum kamera taktırmak istedim... Oto ses görüntü ustası Lg marka kamera alman gerekir internetten dedi... Lg olmak zorunda mı kamera... İnternette bulamıyorum Lg marka... Başka marka alsam olmaz mı... Ya da önerebileceğiniz bi satıcı var mıdır...
Teşekkür ederim...

Merhaba aranıza yeni katıldım... Acemiyim yani... 2 sorum var... 2018 touch paket clio nun multimedya sistemi nedir... İnternette birkaç çeşit görünüyor... Hangisine göre güncelleme vs indirmem gerektiğini bulamadım...
İkinci sorum kamera taktırmak istedim... Oto ses görüntü ustası Lg marka kamera alman gerekir internetten dedi... Lg olmak zorunda mı kamera... İnternette bulamıyorum Lg marka... Başka marka alsam olmaz mı... Ya da önerebileceğiniz bi satıcı var mıdır...
Teşekkür ederim...

Hoşgeldiniz. Multimedya sistemi bir kaç Tür var ama sizin araç clio ve ekran varsa aracınızda r-nav olma ihtimali yüksek. Ayrıca bilen arkadaşlar yazarlar yine ama eğer bilginiz yok ise bu konularda güncelleme işine hiç bulasmamanizi öneririm. Cihazinz kullanilamaz hale gelip servis yolu gorunebilir akabinde yanlış işlem sonucu. Diğer olay kameradan kastiniz yol takip için ise belli bir markaya gerek yok istediginiz markayi alabilirsiniz. Geri gorus için kamera kastettiyseniz bilmiyorum tabi ama orijinal ekipman lg ise ona yonlendirmis olabilir usta ama renaultunda lg anlasmali oldugunu bilmiyorum açıkçası tabi bununla beraber calisabilecek her kamerayi alabilirsiniz fakat sorun kismi bu kamera takildiktan sonra sistemden aktiflestirmek.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

Geri