2017 makyajli 1,5 dci clio 4'e orjinal ekran

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adanus

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, iki gun once ilk defa clio sahibi oldum, joy paket makyajli 2017. Araba ozellik olarak aslinda tam tadinda ama bir tanr fabrikasyon İconlardaki ekrandan taktirmak istiyorum. Sanirim 2016 oncesi ekranlar olmuyormuş. Android istemiyorum bu arada yazacak olan arkadaşlar olacaktir, ben orjinal seven bir insanim fabrikasyon LG ekran makyajli kasaya uyabilecek nerden bulabilirim?

Simdiden tesekkur ederim

Makyajlı joy teyp soketleri farklı. Uyumlu sadece android var. Orjinal için elinizde soketler olması lazım ve dönüştürücü yapılacak. Ben öyle yaptım kullanıyorum.ancak soketler piyada da yok.

Makyajlı joy teyp soketleri farklı. Uyumlu sadece android var. Orjinal için elinizde soketler olması lazım ve dönüştürücü yapılacak. Ben öyle yaptım kullanıyorum.ancak soketler piyada da yok.

Soket isini hallederim diye dusunuyorum, ekran da bulunur elbet. Ama cerceve değişmesi gerekiyor mu yeni makyajlilarda? Gorunus bozulsun istemiyorum acikcasi. Bi de birisi onceki nesil ekrani takarim 1300 liraya cercevesi ile dedi sizce nasil

malum yurtdışı sitelerinde sıfır çerçeve görmüştüm. benim çerçeveye birşey olursa kaça alırım nasıl alırım diye baktığımda ;)
ali.....com

android taktırmak istemiyorum r-link olsun orjinalligi bozulmasın istiyorum android taktırıp belki söken satan olur çıkması olursa birebir olur soketleri alırım diye düşünüyorum ama ... kaç zaman geçer allah bilir

Geri