İyi akşamlar arkadaşlar, yeni aldığım aracımda kafama takılan bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi icon modellerinde dereceli otomatik klima var. Ben derece ayarını 24-25 derecelere getirmeme rağmen istediğim sıcaklığı alamıyorum ılık hava üflüyor adeta, ne zaman son seviye olan kırmızı noktaya getirirsem o zaman çok sıcak yapıyor. Daha önceki arabalarımda kışları genellikle 24 derece seviyelerinde kullanırdım bana yeterli olurdu. Merak ettiğim clio'ların çalışma prensibi böyle mi yoksa bir problem mi var?
Merak ettiğim diğer bir konu ise aracı her çalıştırdığımda klimayı otomatik açık başlatıyor her defasında elle kapatmak zorunda kalıyorum. Klimayı komple kapatmanın yolu yok mudur?( Havalandırma yönlerini her türlü şekilde denedim yinede klimayı açıyor her aracı çalıştırdığımda)
Merak ettiğim diğer bir konu ise aracı her çalıştırdığımda klimayı otomatik açık başlatıyor her defasında elle kapatmak zorunda kalıyorum. Klimayı komple kapatmanın yolu yok mudur?( Havalandırma yönlerini her türlü şekilde denedim yinede klimayı açıyor her aracı çalıştırdığımda)