2017 1.5dci edc90 43.000 ağır bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mertborak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mertborak

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar selam,

Geçen hafta 42.000km 1.5dci edc90 aldım ikinci el. Araç en son geçen sene 38.000km iken bakıma girmiş onda da motor yağı, tapa contası, yağ-hava-polen filtresi bakımı gözüküyor. Şimdi ermat gaziemiri aradım aracınızın yaşından dolayı ağır bakım yapacağız dediler 7600₺ fiyat çıkardılar. Konu ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum. 43.000 araç için ağır bakım yaptırmak bana değişik geldi.

Arkadaşlar selam,

Geçen hafta 42.000km 1.5dci edc90 aldım ikinci el. Araç en son geçen sene 38.000km iken bakıma girmiş onda da motor yağı, tapa contası, yağ-hava-polen filtresi bakımı gözüküyor. Şimdi ermat gaziemiri aradım aracınızın yaşından dolayı ağır bakım yapacağız dediler 7600₺ fiyat çıkardılar. Konu ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum. 43.000 araç için ağır bakım yaptırmak bana değişik geldi.

Merhaba,
Ağır bakım yıl/km hangisi önce dolarsa yapılıyor. Önceden 4 yıl veya 80.000 km de bir yapılan ağır bakım sanırım yeni duzenleme gelmiş 5 yıl veya 100.000 km hangisi önce dolarsa şeklinde yapılıyor. Km den dolayı yol yapmamis olabilir fakat yıl olarak parça eskimesinden kaynaklı yine ağır bakım veya normal bakım yapılıyor. Fakat rakamlar aşırı yüksek. Ben benim aracın standart bakım ön arka disk ve balata fiyatı aldım servisten 12.000 lira fiyat çıktı.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage: tanseler@me.com
 iPhone'umdan gönderildi.

izmir içinde iseniz size önereceğim yer ile görüşün kafanız rahat olsun ben 4 yıldır her bakımı oraya gıdıyorum ve muhteşem memnunum titizlikle yapıyorlar her işlerini ve görerek izleyerek veriyorsunuz aracınızı özelden mesaj atın yeterli

izmir içinde iseniz size önereceğim yer ile görüşün kafanız rahat olsun ben 4 yıldır her bakımı oraya gıdıyorum ve muhteşem memnunum titizlikle yapıyorlar her işlerini ve görerek izleyerek veriyorsunuz aracınızı özelden mesaj atın yeterli
Hocam izmirdeyim bende. Hangi firmayı tercih ediyorsunuz. Önümüzdeki ay triger değişimi olacak benimde.

Bu firmalarin tam bir ticari tezgahi sen normal bakimini yap bana kalirsa hic bir kayis sirf yili doldugu icin kopmaz bu urunler cok katileti malzemelerden uretilir.2017 arac ve 42 bin km de sakin bu fahis fiyatlara yaptirmayin zaten aracinizin garantiside bitmis gidin guvendiginiz bir yerde bakiminizi tum filtrelerinizi yaginizi gerekiyorsa balata yada diger hidrolik sivilarinizi degistirin .

Arac olur 10 yasinda kmsi 45 bin evet tamam olabilir ama bu yasta bu isler tam bir ticari amacli soylenen seyler.

Yetkili servisten , sanayi ye değilde biraz daha kurumsal ama uygun fiyatlı bir seçenek tercih etmek isteyenler için Renault'un 4 yaş üzeri araçları hedefleyerek kurduğu ve sanayiye kaçırdığı müşterileri için oluşturduğu Motrio yu araştırın derim. İzmir de de açıldı , araştırmanızda fayda olabilir.

2016 model 31.000km'de aracımı triger değişimi için geçen sene nisan ayında yetkili servise götürdüm. Triger ve aksesuar kayışı değişimi yapıldı. Bir de mazot filtresini değiştirdim serviste. Devirdaim pompası km düşük olduğu için değişmedi. Triger ve aksesuar kayışı 1580TL, mazot filtresi 170TL idi sanırım. Totalde 1750TL 7 taksit yapıldı.

1 yıl geçti aradan ama sanki asır geçmiş gibi fiyatlar. 12 Nisanda bakıma girmiş araç. O günün $ kuru 8,20 TL.

Geri